Είπαμε στο Ληξούρι έχουν πάει την διοίκηση σε άλλα επίπεδα.

Πριν λίγες μέρες σας έγραψα για απευθείας ανάθεση 24683 για την πυροπροστασία. (Διάβασε εδω https://www.kefaloniapress.gr/topika/parapolitika/article/286249/san-elvetiko-roloi-oi-aa-sto-dimo-lixoyrioy/.

Επίσης από τα 56.000 ευρώ που ήρθαν για την ενίσχυση λόγω κορωνοϊού ο Δήμος θα χαλάσει 8.000 ευρώ για να καθαρίσει το ποτάμι λέει.

Όλα καλά μέχρι στιγμής ;;;

Έρχεται το site του Δήμου και πανηγυρίζει

Με την αξιοποίηση των μηχανημάτων του Δήμου επιτυγχάνεται σπουδαίο έργο σε όλη την Παλική είτε σε δρόμους αγροτικούς, είτε πυρασφάλειας είτε με τη διάνοιξη ακόμη κι εντός οικισμού. Στόχος είναι το επόμενο διάστημα να έχει γίνει παρέμβαση σε ολόκληρο το αγροτικό δίκτυο και σε όλες τις κοινότητες.

Από το Γράφειο Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Και σκέφτομαι …αφού έχει τόσο καλά μηχανήματα ο Δήμος όπως λένε και γίνεται έργο σε δρόμους αγροτικούς και πυρασφάλειας γιατί βρε αδερφέ να δώσει 24.600 ευρώ σε ιδιώτη με απευθείας ανάθεση;

Αφού έχει τόσο καλά μηχανήματα γιατί να δώσει 8.000 ευρώ σε ιδιώτη με απευθείας ανάθεση για να καθαρίσει το ποτάμι;

Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Εσείς ;

Ο Δημότης Κέιν

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Για το κτήμα Τυπάλδου λέτε να σκάσει κάποια απευθείας γιατί έχουμε 15/6και ευτυχώς συμπαθής συμπολίτης μας με τα τετράποδα χορτοκοπτικά του κάνουν αρκετά .Ίσως να το έχουν για σαφάρι στο κέντρο της πόλης Δεν βλέπουν τον κίνδυνο από πυρκαγιά

Comments are closed.