Τα αγγελάκια της Victoria’s Secret μας δείχνουν τα μαγιό που φοράνε αυτό το καλοκαίρι

Εσένα ποιο θα σου ταίριαζε;

347

Μπορεί η Victoria’s Secret να έχει κάνει μια μικρή παύση στα διάσημα shows της αλλά οι άγγελοί της τραβάνε συνεχώς την προσοχή πάνω τους. Ποια μαγιό επιλέγουν για φέτος το καλοκαίρι; Δες παρακάτω τα αγαπημένα τους σχέδια.

Γράφει η Ελένη Βάγια

Mπορεί η Adriana Lima να αποσύρθηκε από τη Victoria’s Secret αλλά πάντα θα παραμένει στο μυαλό μας ως το πιο όμορφο αγγελάκι (μαζί με την Alessandra Ambrosio). H ίδια προτιμάει τα απλά μαύρα τριγωνάκια που είναι μίνιμαλ αλλά πολύ σέξι.

Alessandra Ambrosio προτιμάει τους πιο έντονους καλοκαιρινούς τόνους και ποζάρει με ένα θαλασσί ολόσωμο μαγιό με cutouts.

Η Candice Swanepoel επιλέγει ένα ολόσωμο σέξι brazilian μαγιό που κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια προτιμάει τα ριγέ σχέδια που κολακεύουν ακόμα περισσότερο τον σωματότυπο.

Bella Hadid είναι και αυτή λάτρης του μίνιμαλ και προτιμάει συνήθως τα πιο απλά τριγωνάκια σε ουδέτερους ή bold τόνους.

 

Kendall Jenner ποζάρει με μαγιό σε πιο έντονους τόνους και με ιδιαίτερα prints που ξεχωρίζουν. Το γνωστό μοντέλο παίζει στη θάλασσα με ένα στράπλες μαγιό και απολαμβάνει τον ήλιο με την αδερφή της, Kylie, φορώντας ένα high cut πράσινο bikini.

Romee Strijd ακολουθεί μια από τις hot τάσεις της σεζόν που είναι τα πουά μπικίνι.

Elsa Hosk επιλέγει έντονα χρώματα και συγκεκριμένα απολαμβάνει το μπάνιο της με ένα ριγέ high cut bikini και κορδέλα με prints σε παρόμοιους τόνους.

Taylor Hill επενδύει σε ένα ψηλόμεσο φλοράλ μπικίνι που το συνδυάζει με σουτιέν σε μαύρο χρώμα. Τα ψηλόμεσα μπικίνι έχουν την ικανότητα να δείχνουν τα πόδια μας πιο ψηλά γι’αυτό και τα προτιμούν πολλές γυναίκες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις