Μας ήρθανε τα μαντάτα πατριώτη  από τη  γενική συνέλευση του νέου φορέα των σκουπιδιών και εκεί φάνηκε ξεκάθαρα το πως κάποιοι έπαιξαν ύπουλα και πίσω από την πλάτη μας.

Ένα εκπρόσωπο από τους 7 θα έχουμε στο διοικητικό συμβούλιο, ψύλλους στα άχυρα δηλαδή, τη στιγμή που οι Κερκυραίοι θα είναι 4 και οι Ζακυνθινοί 2, οπότε ούτε το όνομά μας δεν θα μπορούμε να πούμε εκεί μέσα.

Από την άλλη, βουλευτής και περιφερειάρχης μας λένε μην μιλάτε, σας δώσαμε την έδρα, μόνο που δεν μας είπαν τι να την κάνουμε όταν όλα τα άλλα πήγανε σε άλλα χέρια.

Και μου κάνει εντύπωση πατριώτη που δεν βγήκε ένας εκλεγμένος Νεοδημοκράτης να υπερασπιστεί το τόπο του και να τα βάλει με τη κυβέρνηση  γιατί η Κεφαλονιά με το πιο πετυχημένο μοντέλο διαχείρισης των σκουπιδιών για δεκαετίες, την περιουσία της και τον ιδιόκτητο χώρο ταφής τους θα έπρεπε το λιγότερο να εκπροσωπείται πλειοψηφικά στο διοικητικό συμβούλιο, τιμής ένεκεν που λένε οι γραμματιζούμενοι.

Αντί αυτού, ο βουλευτής ανεβάζει φωτογραφίες από τα υπουργεία, στα οποία τρέχει κατά πως λέει για τα συμφέροντα του τόπου, η περιφερειάρχης πανηγυρίζει γιατί βόλεψε και τους Κερκυραίους και τους δικούς της Ζακυνθινούς και η ΟΝΝΕΔ με τη ΔΕΕΠ  καθαρίζουν παραλίες.

Που ήταν αυτοί οι νέοι άνθρωποι με τα οικολογικά  αισθήματα όταν περνούσε το κατάπτυστο άρθρο 93 του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου για τα νησιά μας…

Δεν είναι  λίγο πράγμα να σου παίρνουν το φορέα διαχείρισης του Δρυμού του Αίνου, να σου παίρνουν την Διαδημοτική, με την περιουσία και τους εργαζόμενους της, να επικροτείς με δηλώσεις τα παραπάνω και μετά να μου δείχνεις τις περιβαλλοντικές σου ανησυχίες με το να καθαρίζεις παραλίες.

Όχι ότι είναι κακό τέτοιες ή παρόμοιες κινήσεις αλλά όταν αρπάζει φωτιά το δάσος κοντά στο σπίτι σου δεν τρέχεις να μουντίσεις τους τοίχους στην αυλή σου…

Για αυτό σου λέω πατριώτη ”για τα μάτια του κόσμου, τον παντρεύεσαι φως μου” που λέει και το τραγούδι και εμείς κατά πως πάει το πράμα, θα πληρώσουμε τη νύφη…

Αριστοφάνης ο νεότερος

Και αφού πρόκειται για γλέντι να σας διασκεδάσω απόψε!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις