Δεν βαρέθηκες  κ. βουλευτή μας να  φωτογραφίζεσαι  και  να συναντιέσαι με υπουργούς, να βγάζεις ένα σωρό δελτία τύπου  και στο τέλος να μένεις με τις ανακοινώσεις στο χέρι?

Ανέκδοτο στις παρέες είναι οι ανακοινώνεις σου για προσλήψεις στο νοσοκομείο αφού μέχρι τώρα το έχεις κάνει καμιά τριανταριά φορές. Ρωτάνε οι άνθρωποι τι νέα σήμερα και απαντάνε γελώντας, “ο Καππάτος φέρνει πάλι γιατρούς στο νοσοκομείο”.

Κυριε βουλευτή μας το ξέρεις πολύ καλά, ότι η κυβέρνηση σου δεν έχει την παραμικρή πολιτική θέληση να προχωρήσει σε μόνιμες προσλήψεις γιατί αν πραγματικά το ήθελε είχε την ευκαιρία με το κορονοϊό να το κάνει. Πως να το κάνουμε Παναγή μου, άλλο να έρθει ο άλλος να σας κάνει τη λάντζα και να του βγει η ψυχή  με την πανδημία για ορισμένο χρόνο και άλλο να ξέρει ότι θα παραμείνει  μετά ως μόνιμος.

Και σταμάτα να μιλάς με νούμερα, αφού δεν σου βγαίνουνε τα αναθεματισμένα. Τη μια θα έρθουνε 57, την άλλη δεν κάνανε σωστά τις αιτήσεις, κάποιοι ήρθανε αλλά δεν φανήκανε, ένας δεν έβρισκε τη πόρτα, άλλοι παραιτηθήκανε, τώρα θα προσλάβουμε 60… Σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Σιγά τις ενέργειες που υλοποιούνται για τις οποίες καυχιέσαι κιόλας. Αμ εκείνο με τους ιδιώτες γιατρούς που θα βοηθήσουνε,  τι το ήθελες. Είμαστε καλά κύριε βουλευτά  μου,  ο  κόσμος ακούει για  την ιδιωτική πρωτοβουλία στα νοσοκομεία και φτύνει το κόρφο του και εσύ το ανακοινώνεις με τυμπανοκρουσίες?

Έπρεπε να πεις του υφυπουργού υγείας που συνάντησες, ότι μέχρι να επεξεργαστεί το πλάνο   για μόνιμο ιατρικό προσωπικό και κίνητρα στις νησιωτικές περιοχές, ο κόσμος έρχεται στο νοσοκομείο πάνω σε καρότσες φορτηγών και αν ήτανε ο ΣΥΡΙΖΑ στα πράγματα και γινότανε αυτό θα βγάζατε αφρούς ενώ τώρα… άκρα του τάφου σιωπή, “δεν ξέρω μη ρωτάτε”.

Μόνο λόγια , φωτογραφίες και “ΖΗΤΩ στην Κυβέρνηση”, είναι τα δελτία τύπου του βουλευτή.   Στα χαρτιά  πανηγύρια και  στις πράξεις… μηδέν εις το πηλίκον.

Αριστοφάνης ο νεότερος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις