Δελτίου τύπου απέστειλε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς κ’ Ιθάκης κ.Παναγής Καππάτος όπου μας ενημέρωσε ότι την περασμένη Δευτέρα συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΚΙ κ. Θεμιστοκλή Βαλσαμή επισκέφτηκαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού με σκοπό να του παρουσιάσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό ποδόσφαιρο.

Διαβάζοντας τη σχετική ανακοίνωση δυστυχώς δεν αναφέρεται κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα από τη συνάντηση εκτός από αρκετές γενικότητες.

Στο τέλος του κειμένου γίνεται λόγος για ανακατασκευή του Γηπέδου στα Διλινάτα και ανακαίνιση του Γηπέδου στις Κεραμειές.

Θα θέλαμε να απευθύνουμε μία ερώτηση στον κύριο Βουλευτή.

Τα δύο γήπεδα στα οποία αναφέρετε θα είναι έτοιμα μέχρι τα τέλη Αυγούστου ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις ομάδες για τις προπονήσεις τους αλλά και αργότερα για τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος….???

Αν όχι υπάρχει κάποιο επίσημο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στα δύο γήπεδα και πότε αυτά θα έχουν άδεια χρήσης…??

Επισης στο ΔΤ του Βουλευτή αναφέρεται  ότι “Ήδη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει εγκρίνει τις προτάσεις που χρηματοδοτεί η τοπική αυτοδιοίκηση”.

Ομως οι προτάσεις ΔΕΝ χρηματοδοτούνται από την …τοπική αυτοδιοίκηση αλλά από το … υπουργείο εσωτερικών. Ο Δήμος έχει καταθέσει πρόταση από τον Φλεβάρη αλλά… αγνοείται η απόφαση αν εγκρίθηκε ή όχι. Ας είναι λίγο προσεκτικός ο κ. βουλευτής για να μην εκτίθεται.

Αναμένουμε από τον κύριο Καππάτο απαντήσεις ώστε να γνωρίζουν ακριβώς τα σωματεία του νησιού μας πότε θα μπορέσουν ή όχι να χρησιμοποιήσουν τα γήπεδα των Κεραμειών και των Διλινάτων ή και πάλι 6 ομάδες θα στριμωχτούν υπό κρίση κορονοίου στο Δημοτικό γήπεδο του Αργοστολίου.

Τ.Δ.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις