ΘΗΝΙΑ – Πήγανε για μπάνιο στο Σωτήρα και βρεθήκανε σε … συρματοπλέγματα!

2059

Και νέα καταγγελία πριν λίγο από την  Θηνιά για φραγμένο δρόμο που οδηγεί σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της περιοχής.

Πρόκειται για την παραλία του Σωτήρα, στην οποία πριν λίγο κάτοικος της περιοχής, του οποίου τα στοιχεία είναι διαθέσιμα για κάθε ενδιαφερόμενο, επιχείρησε να κατέβει για το μπάνιο του και την βρήκε κλειστή από τα συρματοπλέγματα κτηνοτρόφων.

Προς παραλία Σωτήρα, σήμερα 26 Ιουνίου 2020

Προς παραλία Σωτήρα, σήμερα 26 Ιουνίου 2020

Παρότι κλήθηκε επώνυμα η αστυνομία και το λιμενικό, κανείς δεν εμφανίστηκε αφού οι υπηρεσίες έριχναν την ευθύνη η μια στην άλλη και στο τέλος συμφώνησαν ότι καλύτερα είναι να κληθεί εισαγγελέας.

Η παραλία του Σωτήρα

Αυτή η κατάσταση στη Θηνιά κρατάει χρόνια τώρα και τίποτα δεν έχει γίνει παρά τις δημοσιοποιημένες καταγγελίες κατοίκων και επισκεπτών, που προσπαθούν να φτάσουν στις παραλίες και δεν μπορούν από τα συρματοπλέγματα κάποιων κτηνοτρόφων, οι οποίοι για να μην φυλάνε τα ζωντανά τους βρίσκουν την εύκολη λύση και φράζουν τους δρόμους  και τις περιουσίες του κόσμου, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των πράξεων τους.

Για την παραλία μάλιστα του Σωτήρα, κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν και την οδική πινακίδα, που χρόνια τώρα παραμένει άφαντη και δεν μπήκε ποτέ ξανά στη θέση της.

Σύμφωνα με τις κατά καιρούς καταγγελίες, τουρίστες με τροχόσπιτα έχουν επιχειρήσει επανειλημμένα να  κατέβουν και στην παραλία του Κουμαριά αλλά όταν φθάνουν μπροστά από τα συρματοπλέγματα, τους  είναι αδύνατον να γυρίσουν πίσω λόγω της στενότητας του δρόμου και τότε επιστρατεύονται οι ντόπιοι να βοηθήσουν.

Η εικόνα για την παραλία του Κουμαριά πρόπερσι από καταγγελία επισκέπτη

Απορίας άξιον είναι επίσης το γεγονός, ότι κάθε χρόνο δαπανώνται κονδύλια και εργατοώρες για τον καθαρισμό των συγκεκριμένων δρόμων παρότι αυτοί παραμένουν  για χρόνια κλεισμένοι με συρματοπλέγματα…

Αλήθεια ακούει κανείς αρμόδιος?

Ε.Χ.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις