Και νέες καταγγελίες για τα ανεπιτήρητα ζώα στη Θηνιά

544

Στα όρια τους φαίνεται πως έχουν φτάσει οι κάτοικοι των Κοντογουράτων στην Θηνιά, με τα ανεπιτήρητα  ζώα  κτηνοτρόφου που κυκλοφορώντας ελεύθερα και χωρίς επιτήρηση στο χωριό, το έχουν μετατρέψει σε έναν απέραντο στάβλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγγελίες για το συγκεκριμένο θέμα βλέπουν το φως της δημοσιότητας αλλά από ότι φαίνεται δεν συγκινείται κανένας αρμόδιος, ο πρόεδρος της κοινότητας Παναγής Κωνσταντάτος, που είναι  ο εκλεγμένος εκπρόσωπος των κατοίκων για να προστατέψει τις περιουσίες τους και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος  Γιώργος Τσιλιμιδός.

Η τελευταία καταγγελία  αναφέρει ζημιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και δέντρα ενώ οι φωτογραφίες που την συνοδεύουν δείχνουν στη μία, τα κατσίκια ανεβασμένα στο καπό αυτοκινήτου και στην άλλη να τρώνε ελιές.

Η καταγγελία:

”Που είναι ο πρόεδρος της κοινότητας μας? Δεν κάνει τίποτα. Ένα ολόκληρο χωριό γεμάτο ζημιές, παράπονα καταγγελίες… Που είναι ο πρόεδρος? Φροντίζει μόνο για άλλα χωριά και άλλων τις περιουσίες…
Τις ζημιές ποιος θα μας τις αποζημιώσει?
Δειτε τα αδέσποτα μας να κυκλοφορούν ελεύθερα να καταστρέφουν τα σπίτια τα αυτοκίνητα και όλα τα δέντρα του χωριού”.
Ν.Κ
Κι όλα αυτά μέσα στα σπίτια και τις αυλές του  κόσμου, μέσα στο χωριό!!!
Χρόνια τώρα οι κάτοικοι των Κοντογουράτων, ταλαιπωρούνται από την ασυνειδησία συγκεκριμένου κτηνοτρόφου  που μη σεβόμενος τους συντοπίτες του αφήνει ανεπιτήρητα τα ζώα, να καταστρέφουν ότι βρουν στο πέρασμα τους με σκοπό να εξασφαλίσουν τροφή.
Χρόνια τώρα…
Ε.Χ

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις