Smoothie με καρπούζι, φράουλα και τζίντζερ

Ό,τι πιο δροσερό!

47

Συστατικά

  • 450 γρ. καρπούζι, παγωμένο, κομμένο σε κυβάκια
  • 400 γρ. φράουλες, παγωμένες, κομμένες στα 4
  • 2 κ.γ. τζίντζερ, φρέσκο, τριμμένο με το ζουμί του
  • χυμό λάιμ, από 1 λάιμ

Μέθοδος Εκτέλεσης

Photo credit: G. Drakopoulos – Food Styling: T. Webb

  • Καθαρίζουμε τις φράουλες αφαιρώντας τα κοτσάνια τους.
  • Αφαιρούμε τη φλούδα και τα κουκούτσια από το καρπούζι.
  • Περνάμε όλα τα υλικά από το μπλέντερ για τουλάχιστον 3 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθέι το μείγμα.
  • Μοιράζουμε σε 4 ποτήρια και σερβίρουμε αμέσως με παγάκια.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις