ΔΗΜΟΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ: Συνεδρίαση Δ.Σ. με έξι θέματα προς συζήτηση

139

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ (ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην 21η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Γερασίμου και Αθηνάς Τζουγανάτου (1ος όροφος), οδός Παπά Χαρ. Γραικούση, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 163/Α.Π.33282/29-5-2020 (ΑΔΑ: Ψ3ΧΝ46ΜΤΛ6-ΑΨ7) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, διά ζώσης αλλά κεκλεισμένων των θυρών την 11η Αυγούστου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00 προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. «Λήψη απόφασης σχετικά με πρωτοβουλία του Ι.Κ.Ι. για την διάσωση και αποκατάσταση του κτηρίου του Αρχαιολογικού Μουσείου Αργοστολίου»
Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

2. «Λήψη απόφασης επί αιτήματος ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ για τα προβλήματα, την προσφορά και την βράβευση για τις διακρίσεις των αθλητικών σωματείων του Δήμου Ληξουρίου».
Εισηγητής: κ.Μαντζουράτος

3. «Λήψη απόφασης περί μη συνέχισης της λειτουργίας της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ(ΔΙΑ.ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ)».
Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

4. «Αίτηση Φιλαρμονικής Σχολής Πάλλης για οικονομική επιχορήγηση»
Εισηγητής: κ.Δήμαρχος

5. «Αποδοχή επιχορήγησης για λειτουργικές δαπάνες σχολείων(Γ΄δόση 2020) – Κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δήμου Ληξουρίου»
Εισηγητής: κ.Γαλανός Γερ.

6. «Παραχώρηση χρήσης γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Ληξουρίου Δ.Ε.Παλικής στην θέση Άγιος Αντώνιος με την επωνυμία «Α.Ο Παλληξουριακός» στον Αθλητικό Όμιλο Παλληξουριακό»
Εισηγητής: κ.Ντιουάνι Γάλεμπ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΜΙΝΑΡΗ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις