H 90m θαλαμηγός LAUREN L στην Κεφαλονιά – Σε τι διαφέρει απο τα άλλα Megayachts?

708
Lauren L Αργοστολι to 2018

Κάθε χρόνο η επιβλητική θαλαμηγός Lauren L έρχεται στην Κεφαλονιά περισσότερες από μια φορά καθώς εργάζεται ως charter με vip επιβάτες .

Ιδιοκτήτης της θαλαμηγού είναι η Κυπριακή εταιρία Liveras Yachts την οποία είχε ιδρύσει ο αείμνηστος Ανδρέας Λιβέρας. Ο Ανδρέας Λιβέρας είχε μεταναστεύσει από την Κύπρο στο Λονδίνο όπου έκανε μεγάλη περιουσία ως .. φούρναρης φτιάχνοντας κέικ που η γεύση τους τον έκανε και διάσημο και πλούσιο.

Παράλληλα ασχοληθηκε και με τα σκάφη θέτοντας νέους κανόνες στις vip κρουαζιέρες με μεγάλα σκάφη . Σε αυτή την προσπάθεια ήταν και η αγορά του Lauren L από τον Ρώσο μεγιστάνα Mikhail Khodorkovsky.

Ο Ανδρέας Λιβέρας έφυγε πρόωρα από τη ζωή δολοφονημένος στο τρομοκρατικό κτύπημα τον Νοέμβρη του 2008. Συνεχιστής των επιχειρήσεων είναι ο γιός του Dion.
H LAUREN L είναι 72η στην παγκόσμια κατάταξη των πιο μεγάλων θαλαμηγών. Κάποτε ήταν 23η όσο όμως δημιουργούνται όλο και μεγαλύτερα (σε μήκος) σκάφη τόσο αλλάζει και η παγκόσμια κατάταξη.

Θεωρείται από τις πλέον πολυτελείς θαλαμηγούς charter προσφέροντας άνετους χώρους και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Είναι μια απο τις λίγες θαλαμηγούς που διαθέτει χώρο για επαγγελματικές συναντήσεις, μια τεράστια βιβλιοθήκη και τραπέζι συσκέψεων στο οποίο έχουν παρθεί μεγάλες επιχειρηματικές αποφάσεις κατά καιρούς.

Το εβδομαδιαίο κόστος ενοικίασής της είναι 695.000 ευρώ χωρίς τα καύσιμα. Φιλοξενεί έως 36 καλεσμένους σε 20 καμπίνες τους οποίους φροντίζουν τα 40 άτομα του προσωπικού. Στην πραγματικότητα είναι ένα μικρό κρουαζιερόπλοιο για υψηλά εισοδήματα.

Είναι η θαλαμηγός που “ανακάλυψε” την παραλία Λεύκα κάτω απο τις Πλατιές στον Ελειό όπου αραζει εκεί για μέρες προσφέροντας στους επιβάτες την απόλυτη ηρεμία και περιποίηση.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις