Μάσκες παντού στο… Αργοστόλι

1674

Είναι σοκαριστική η εικόνα σε κεντρικούς δρόμους του Αργοστολίου με τις πεταμένες μάσκες.. Από τη γωνία της Αλφα Bank έως επάνω στην οδό Χοϊδά και Λεωφ. Βεργωτή , χθες το βράδυ μέτρησα 4 μάσκες στο πεζοδρόμιο. Τα ίδια χάλια και στη παραλιακή. Πάμε καλά?? Πετάμε τις μάσκες στο δρόμο? Και μη πείτε ότι είναι από τουρίστες γιατί και πριν απο το άνοιγμα του τουρισμού τα ίδια κάναμε, τώρα με την πολυκοσμία έχουν αυξηθεί και τα φαινόμενα..  Υγειονομική βόμβα είναι μια πεταμένη μάσκα στο δρόμο.. Και αυτός που το κάνει θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Tί νά πουμε; προφανώς δέν έχουμε συνηδητοποιείσει τήν κατάσταση πού βρισκώμαστε αδιαφορώντας γιά τίς συνέπειες τής βλακείας μας μέ ό,τι αυτό συνεπάγεται. Καιρός νά συνειδητοποιήσουμε τήν κατάσταση πού βρισκόμαστε όσο ακόμα είναι νωρίς. (!!!!!!!!!!!!!!)

  2. Παράκληση καθώς ενοχλεί ιδιαίτερα τα μάτια μου. Το ερωτηματικό στα Ελληνικά γράφεται ; και όχι ?. Επίσης μια τελεία δηλώνει το τέλος μιας πρότασης στο γραπτό λόγο και όχι δύο. Αν θέλετε να τονίσετε την πρόταση ή να δώσετε έμφαση χρησιμοποιείστε το θαυμαστικό !

Comments are closed.