Η σεζόν των θαλαμηγών φαίνεται να κλείνει θεαματικά για το νησί μας , την Κεφαλονιά, με την 70m θαλαμηγό TALISMAN C των Αδελφών Pears.

Ποιοι είναι οι αδελφοί Pears

Mark Pears

 Ο Mark , o Trevor και ο David είναι οι χρυσοί κληρονόμοι μιας ολόκληρης αυτοκρατορίας William Pears Group η οποία ιδρύθηκε το 1952 και δραστηριοποιείται στον κλάδο των ακινήτων με έδρα το Λονδίνο.

CΕΟ  της εταιρίας είναι ο πρωτότοκος Mark (1962) και εγγονός του ιδρυτή της αυτοκρατορίας  Bernard Pears. Tα ακίνητα της εταιρίας βρίσκονται σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Λουξεμβούργο, Κύπρο…  Στο Βερολίνο μάλιστα εχουν 6.200 διαμερίσματα στις πιο εμπορικές και ακριβές περιοχές της πόλης.

 Σύμφωνα με άρθρα στον Βρετανικό τύπο , ο Mark Pears διευθύνει 220 επιχειρήσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Η προσωπική περιουσία του ανέρχεται στις 2,1 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας.

Sir Trevor Pears

Η οικογένεια Pears έχει αναπτύξει σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο με το ίδρυμα  The Pears Family Charitable Foundation το οποίο διευθύνει ο Sir Trevor Pears ο οποίος απέκτησε τον τίτλο του “Sir” το 2017 για τη φιλανθρωπική του δράση στον τομέα της Υγείας και την Ευημέριας των ανθρώπων.

H θαλαμηγός της οικογένειας Pears, αγοράστηκε όταν ήταν 54μέτρων για να επεκταθεί με αναβάθμιση στα 70 μέτρα!! Το όνομά της το πήρε από την μητέρα των τριών αδελφών Talisman Castle η οποία πέθανε το 1999.

√ H θαλαμηγός αξιοποιείται και για charter με εβδομαδιαίο κόστος 595.000 λίρες χωρίς τα καύσιμα.

Οι φωτογραφίες είναι απο την Talisman C στον κόλπο του Αργοστολίου στις 23 Αυγούστου 2020.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις