Το φόρεμα που φέτος το φθινόπωρο θα φορεθεί περισσότερο από όλα!

Τα σχέδια που ξεχωρίσαμε!

119

Η Meghan Markle ήταν από τις πρώτες celebrities που υποστήριξε τόσο έντονα το tuxedo dress που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα. Το συγκεκριμένο φόρεμα παραμένει μια αγαπημένη επιλογή για πολλές γυναίκες και φέτος το φθινόπωρο θα φορεθεί περισσότερο από ποτέ.

Γνωστοί οίκοι μόδας και brands λάνσαραν υπέροχα σχέδια που εντυπωσιάζουν και που πολύ θα θέλαμε να προσθέσουμε στην ντουλάπα μας. Ποια σχέδια έχουμε ξεχωρίσει;

#1. Το μπεζ χρώμα παραμένει στη λίστα με τις top επικογές μας και φέτος. Το αποτελεί ιδανική επιλογή για το γραφείο, τη βόλτα ή την έξοδο. Προτίμησε την αμάνικη εκδοχή του (θα βρεις σίγουρα κάποιο σχέδιο που να σου αρέσει, online ή σε καταστήματα) που θα το φορέσεις τώρα σκέτο και τον χειμώνα με ένα πουκάμισο από μέσα.

#2. Το μαύρο χρώμα είναι μια κλασική επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Διάλεξε ένα ιδιαίτερο σχέδιο που θα σε βοηθήσει να κάνεις statement εμφανίσεις.

#3. Ένα tuxedo dress σε πολύ έντονη απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για τον Σεπτέμβριο και να είσαι σίγουρη πως θα σου φτιάξει τη διάθεση κάθε φορά που θα το φορέσεις.

#4. Το tuxedo dress με ζώνη στη μέση είναι ιδανική επιλογή για όλες εσάς που θέλετε να τονίσετε λίγο παραπάνω τη μέση σας επιλέγοντας ένα φόρεμα που ταυτόχρονα θα κρύψει τις ατέλειές σας.

 

#5. Για πιο βραδινές και σέξι εμφανίσεις πόνταρε σε ένα σχέδιο σαν και αυτό της φωτογραφίας παρακάτω που είναι σέξι και απίστευτα κομψό.

 

#6. Ο οίκος μόδας Alexander McQueen λάνσαρε ένα από τα πιο ωραία σχέδια που έχουμε δει σε tuxedo dress. Ένα φόρεμα σε αυτό το στιλ μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε μια πιο επίσημη εμφάνιση συνδυάζοντάς το με ψηλοτάκουνες γόβες ή και με μπότες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις