Σταφύλια σε αφθονία αυτή την εποχή. Θαύμα είναι αν γλυτώσουμε απο τον σακχαρο… Και επειδή είναι άφθονα φτιάχνουμε και γλυκό του κουταλιού, για το γιαούρτι του χειμώνα που λέει ο Διονύσης Φραγκισκάτος, καθώς ανακατώνει προσεκτικά το γλυκό του.
Σταφύλι σουλατανίνα από τα κλήματα στο Λουρδά και το μυστικό τση Κεφαλλονίτικης κουζίνας είναι να το αρωματίσεις αρμπαρόζα.
Το σταφύλι σαν φρούτο δεν έχει άρωμα γιαυτό η αρμπαρόζα το απογειώνει! Αν δεν έχεις στην αρτάνα σου, πάρε απο τον γείτονα.