#tsoulotip: Πρέπει να είναι αρκετά καλά θρυμματισμένα τα cornflakes, για να δέσει καλά ο κορμός.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. φυστικοβούτυρο
300 γρ. cornflakes καλαμποκιού
60 γρ. ταχίνι
2 κ.σ. τρούφα σοκολάτας
1 πρέζα αλάτι
Ηλιέλαιο, για το άλειμμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αδειάζουμε τα cornflakes σε ένα μπολ και τα θρυμματίζουμε με τα χέρια μας.
- Στο ίδιο μπολ ρίχνουμε το φυστικοβούτυρο, το ταχίνι, το αλάτι και τις τρούφες.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά φορώντας γάντια μίας χρήσης με τα χέρια μέχρι να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
- Παίρνουμε μία μεμβράνη, την αλείφουμε ελαφρώς με λίγο ηλιέλαιο, τοποθετούμε το μείγμα μέσα σε αυτή και του δίνουμε ένα κυλινδρικό σχήμα τυλίγοντας το σε σχήμα καραμέλας.
- Το τυλίγουμε καλά και το μεταφέρουμε στην κατάψυξη για 30-35 λεπτά.
- Αφαιρούμε από την κατάψυξη, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.