Εκπτώσεις που φτάνουν έως και το 40% προσφέρει στο επιβατικό κοινό η Aegean Airlines, για όλους τους προορισμούς του εξωτερικού και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 6 Οκτωβρίου.

Γράφει η

Ειδικότερα, οι εκπτώσεις αφορούν σε όλες τις απευθείας πτήσεις και πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό προς και από όλους τους προορισμούς εξωτερικού, για πτήσεις μεταξύ 1ης Νοεμβρίου και 3 Μαρτίου και εφαρμόζονται επί των χρεώσεων ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Αναλυτικά, έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 1-30 Νοεμβρίου, 30% στις πτήσεις μεταξύ 1 -31 Δεκεμβρίου και 40% έκπτωση εφαρμόζεται στις πτήσεις μεταξύ 1 Φεβρουαρίου-27 Μαρτίου. Σημειώνεται ότι οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς, είναι ήδη μειωμένες κατά 20%, 30% και 40%.

Παράλληλα, για τις οικογένειες προσφέρεται επιπλέον 50% έκπτωση για τα παιδιά από 2 έως 12 ετών και 100% έκπτωση για τα βρέφη έως 2 ετών, με εξαίρεση τα ασυνόδευτα παιδιά. Τέλος, η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy, ενώ οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε εισιτηρίου, με ενδεχόμενη διαφορά ναύλου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις