Η Μanami Sasaki, χρησιμοποιώντας το ψωμί ως καμβά, φτιάχνει αληθινά, βρώσιμα αριστουργήματα, τα οποία πραγματικά λυπάσαι να τα φας.
Εμπνέεται από την παράδοση της χώρας της, αλλά και από την pop κουλτούρα, την επικαιρότητα και ό,τι άλλο την εμπνέει και τραβά την προσοχή της. Χρησιμοποιεί ξηρούς καρπούς για τις πέτρες, τις ντομάτες για τα κόκκινα χείλη των γυναικών, τη σκόνη μάτσα για το γρασίδι, βρώσιμα φύλλα χρυσού και πολλά ακόμα υλικά.
Η Sasaki συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες με το πριν και το μετά, για να δείξει στους followers της πώς τα τοστ αλλάζουν μορφή όταν τα ψήνει.
Δείτε μερικά από αυτά