Ξεκίνησαν τα bubble concerts (video)

50

Το συγκρότημα Flaming Lips πραγματοποίησε στην Οκλαχόμα Σίτι, την πρώτη του συναυλία σε φούσκα, την οποία μαγνητοσκοπημένη μπορούν να την παρακολουθήσουν οι θεατές εδώ αλλά και στο βίντεοκλιπ του νέου τους δίσκου.

Στην πραγματικότητα και την απτή καθημερινότητα του συγκροτήματος, το ενδεχόμενο πραγματοποίησης συναυλιών υπό αυτές τις συνθήκες δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει.

Εάν η ιδέα θα συνεχιστεί και πώς, ακριβώς, θα μπορούσε να λειτουργήσει όσον αφορά το μέγεθος του κοινού, την ποιότητα του ήχου και την υγιεινή φυσικά.

Θα πρέπει όλοι να αγοράσουν τη δική τους φούσκα; Θα μπορεί να είναι επαναχρησιμοποιήσιμες; Πως θα αποφεύγεται η έντονη εφίδρωση, ιδιαίτερα όταν το κοινό θα είναι σε έντονη κίνηση, όπως χορός;

Καμία από τις παραπάνω ερωτήσεις δεν μπορούν, επί του παρόντος, να απαντηθεί. Ωστόσο, αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την έμπνευση.

Ωστόσο, αν και η ιδέα γεννήθηκε για τις ανάγκες του clip, δεν αποκλείεται την επομένη των εκλογών, και αν το εποτέλεσμα είναι αρεστό, να πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια συναυλία σε φούσκα.

Σύμφωνα με το μουσικό περιοδικό Brooklyn Vegan, το συγκρότημα «επεξεργάζεται όλη την εφοδιαστική αλυσίδα» των συναυλιών. Σε εντατικούς μάλιστα ρυθμούς, ώστε να προφτάσουν την πρώιμη μετεκλογική περίοδο.

 

Μιλώντας μάλιστα πρόσφατα στο Brooklyn Vegan , η τραγουδίστρια των The Flaming Lips Wayne Coyne είπε: “Νομίζω ότι το δίλημμα όλων μας, είναι αν θα περιμένουμε την κανονικότητα να επιστρέψει ή αν θα αρχίσουμε να την σχεδιάζουμε από μόνοι μας”.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις