Η American Express Global Business Travel (GBT) απέκτησε τις προηγούμενες μέρες το app 30SecondsToFly. Μια startup τεχνολογίας που ειδικεύεται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) για τη δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων κατά τη διάρκεια επαγγελματικών ταξιδιών.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αναμένεται να βελτιώσει την ταξιδιωτική εμπειρία για τους πελάτες της GBT. Αυξάνοντας τον αριθμό των επιλογών υπηρεσιών που έχουν στη διάθεσή τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι προσφέρει η εφαρμογή

Εκτός από τη ζωντανή συνομιλία μέσω της εφαρμογής Amex GBT για κινητά και της επιχειρηματικής συνομιλίας της Apple, οι ταξιδιώτες θα μπορούν να ανταλλάσσουν μηνύματα αυτόματης εξυπηρέτησης μέσω της αγαπημένη τους υπηρεσίας.

Ο  διευθυντής νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της GBT, Gabriel Ayache, δήλωσε: «Πολλοί επαγγελματίες ταξιδιώτες αναζητούν την ταχύτητα αλλά και την ευκολία στις υπηρεσίες που τους προσφέρονται».

«Πιστεύουμε ότι η έξυπνη συνομιλία είναι το νέο πρότυπο για την εταιρική ταξιδιωτική υπηρεσία», συμπληρώνει ο Riccardo Vittoria, Διευθύνων Σύμβουλος της 30SecondsToFly, δηλώνοντας περήφανος που συμμετείχε στη δημιουργία του προγράμματος που αναμένεται να αποτελέσει τον παγκόσμιο “ηγέτη” στα επαγγελματικά ταξίδια.

Η πλατφόρμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για επαγγελματικά ταξίδια και έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με επιτυχία από χιλιάδες ταξιδιώτες.

Οι νέες υπηρεσίες της GBTΗ αναμένεται να ενσωματωθούν στις “έξυπνες” συσκευές των απαιτητικών επιχειρηματιών, τους αμέσως επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις