ΣΥΡΙΖΑ: Eρώτηση 34 βουλευτών για την εξαίρεση της πλειοψηφίας των τουριστικών λεωφορείων από τα μέτρα ενίσχυσης

101

Αυλωνίτης Αλέξανδρος – Χρήστος
Βουλευτής
N. Κέρκυρας | Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ

Κέρκυρα, 26.11.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την εξαίρεση της πλειοψηφίας των τουριστικών λεωφορείων από τα μέτρα ενίσχυσης του Υπουργείου Τουρισμού, υπογραμμίζουν 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία με ερώτηση τους που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Σερρών, Λευτέρη Αβραμάκη, την οποία συνυπογράφει ο Βουλευτής  Κέρκυρας και  Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.

Οι τουριστικές επιχειρήσεις, έχουν πληγεί με ιδιαίτερη σφοδρότητα από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας. Οι επιχειρήσεις που διατηρούν τουριστικά λεωφορεία, στη συντριπτική τους πλειοψηφία παραμένουν χωρίς ουσιαστικά έσοδα από το Μάρτιο του 2020, αφού η επανεκκίνηση του τουρισμού το καλοκαίρι και το φθινόπωρο δεν μπόρεσε να αντισταθμίσει τις μεγάλες απώλειες τζίρου και η κίνηση ήταν σαφώς υποδεέστερη ακόμα και των πιο απαισιόδοξων προβλέψεων.

Ολόκληρο το κείμενο της ερώτησης είναι διαθέσιμο στον ακόλουθο σύνδεσμο :

https://www.syriza.gr/article/id/100842/Erwthsh-34-boyleytwn-SYRIZA—Proodeytikh-Symmachia:-Eksaireitai-h-pleiopshfia-twn-toyristikwn-lewforeiwn-apo-ta-metra-enischyshs-toy-Ypoyrgeioy-Toyrismoy.html

Από το Γραφείο Τύπου

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις