Σε ελληνικά λιμάνια τα κρουαζιερόπλοια της Seabourn το 2022

73

Η Seabourn με τέσσερα πολυτελή κρουαζιερόπλοια της στην Ευρώπη το 2022, θα πραγματοποιήσει 68 ταξίδια σε όλη την ήπειρο. Με δρομολόγια επτά έως 14 ημερών και επιλογές συνδυασμού ταξιδιών έως και 38 ημερών.

Τα πολυτελή κρουαζιερόπλοια Seabourn Sojourn, Seabourn Quest, Seabourn Encore και Seabourn Ovation θα ταξιδέψουν στις ακτές της γηραιάς ηπείρου, μεταξύ Απριλίου και Νοεμβρίου του επόμενου έτους. Και τρία από αυτά θα δέσουν σε ελληνικά λιμάνια. Πολλές από τις κρουαζιέρες της εταιρείας στην Μεσόγειο ξεκινούν από τον Πειραιά.

Με δρομολόγια που έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν απαιτητικούς ταξιδιώτες.

Οι κρουαζιέρες πολυτελείας της Seabourn στην Ελλάδα

Seabourn Encore

Από τα μέσα Απριλίου του 2022, το Seabourn Encore θα αποπλεύσει από την Ανατολική Μεσόγειο, με επτά ημερήσια ταξίδια σε ελληνικά νησιά και τις τούρκικες ακτές.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές αναχωρήσεις μέσω δύο δρομολογίων σε συνδυασμούς με τη Μύκονο και την Έφεσο καθώς και Σαντορίνη και Αλικαρνασσό.

Θα πραγματοποιεί επίσης νέα επτά ημερών ταξίδια μεταξύ Πειραιά και Χάιφα και ταξίδια μετ’ επιστροφής από τον Πειραιά με ενδιαφέρουσες επιλογές συνδυασμού.
Καθώς και 7ήμερες διαδρομές στην Αδριατική μεταξύ Πειραιά-Βενετίας, Ντουμπρόβνικ-Ζαντάρ και Σίμπενικ-Κότορ.

Στα τέλη Νοεμβρίου, το Seabourn Encore θα κάνει μια τελευταία αναχώρηση από τον Πειραιά προς το Ντουμπάι και από εκεί θα επιστρέψει στη Νοτιοανατολική Ασία.

Seabourn Ovation

Το Seabourn Ovation θα επισκεφθεί τα γοητευτικά νησιά της Μεσογείου από τα τέλη Απριλίου 2022, πλέοντας από τον Πειραιά στο Μόντε Κάρλο με στάσεις μεταξύ άλλον στο Λίπαρι και στην Πόντσα.

Seabourn Sojourn

Το Seabourn Sojourn θα πραγματοποιεί στις αρχές Ιουνίου του 2022 κρουαζιέρες από τον Πειραιά μέσω της Αδριατικής στα ελληνικά νησιά, την Αλβανία, την Κροατία και τη Μάλτα.

Το πρόγραμμα κρουαζιέρας της Seabourn θα κυκλοφορήσει προς πώληση αύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου. Και θα περιλαμβάνει επίσης περίπου 27 ευρωπαϊκούς προορισμούς και λιμάνια που η γραμμή δεν έχει επισκεφτεί εδώ και χρόνια.

Η Seabourn είναι ο επίσημος συνεργάτης παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και προσφέρει πολλές μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες της.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις