Το τρικ για να κόβεις εύκολα το κρέας σε μικρά κομμάτια

Ένα κόλπο που απλοποιεί καθοριστικά τη διαδικασία.

197
Φωτογραφία: pixabay

Όποιος έχει επιχειρήσει να κόψει σε μικρές φέτες ένα κομμάτι ωμού μοσχαρίσιου κρέατος ξέρει πόσο δύσκολο και δύστροπο μπορεί να γίνει αυτό, χωρίς επαγγελματικά εργαλεία τουλάχιστον.

Και οι συνταγές που θέλουν το κρέας ψιλοκομμένο δεν είναι λίγες.

Όταν θέλουμε λοιπόν να τεμαχίσουμε κοτόπουλο ή μοσχάρι, μισή ώρα στην κατάψυξη θα δώσει στο κρέας την υφή που χρειάζεται για να κοπεί εύκολα και γρήγορα.

Τριάντα λεπτά στην κατάψυξη δεν θα παγώσουν το κρέας, θα το σκληρύνουν ελαφρώς για να κόβεται ομοιόμορφα και χωρίς μεγάλη προσπάθεια…

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις