Daily Telegraph- Αυτά είναι τα 15 top ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος μετά την πανδημία

108

Τα 15 καλύτερα ελληνικά νησιά που πρέπει να επισκεφθεί κάποιος για αναψυχή μετά την πανδημία του κορωνοϊού, φιλοξενεί σε αφιέρωμά της η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Σύμφωνα με το αφιέρωμα, η Ζάκυνθος προσφέρεται για τις μαγευτικές παραλίες της, η Κέρκυρα ενδείκνυται για οικογενειακές διακοπές, η Δήλος ξεχωρίζει για την ιστορία της και η Μύκονος φημίζεται για τα ιδιαίτερα ξενοδοχεία της.

Ως τον «παράδεισο» του καλού φαγητού χαρακτηρίζει την Κρήτη η βρετανική εφημερίδα, ενώ τα Κουφονήσια προτιμώνται για τη γαλήνη και την ηρεμία που αποπνέουν, με την Τήνο να είναι γνωστή για τα τοπία της.

Η Άνδρος θεωρείται το καλύτερο ελληνικό νησί για πεζοπορία, η Σύμη συνιστάται για ζευγάρια, ενώ Σκύρος, Σκόπελος, Σαντορίνη, Ρόδος και Λευκάδα θεωρούνται ιδανικά νησιά για την παράδοση, τα μοναστήρια, τη θέα, τη νυχτερινή ζωή και τα θαλάσσια σπορ, αντίστοιχα.

Μάλιστα, αναφερόμενος στην Άνδρο, ο συντάκτης του αφιερώματος θεωρεί πως το νησί δεν ανήκει στις συμβατικές Κυκλάδες, καθώς η πυκνή βλάστηση και η ναυτική ιστορία της έδωσαν στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων μία αυθεντικότητα που δεν υπάρχει αλλού.

To πλήρες άρθρο εδω https://www.telegraph.co.uk/travel/family-holidays/perfect-greek-island-15-favourites/

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις