Καμία εισαγωγή στη μοναδα covid σήμερα αλλά και κανένα εξιτήριο – Πνευμονολόγος ανά 10ήμερο

143

Καμία νέα εισαγωγή δεν είχαμε σήμερα στη μονάδα covid του Νοσοκομείου αλλά και κανένα εξιτήριο.  Ο αριθμός των νοσηλευόμενων παραμένει στους εννέα με τρεις από αυτούς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα οξυμένα προβλήματα.  Υπάρχει όμως προοπτική μέχρι τέλος της εβδομάδας να έχουμε «μαζικά» εξιτήρια.  Το ευχόμαστε!

Όσο αφορά την  ενίσχυση της μονάδας με πνευμονολόγο, σήμερα ανέλαβε υπηρεσία στην μονάδα πνευμονολόγος που μετατέθηκε από το ΙΚΑ της Πάτρας, θα παραμείνει στην Κεφαλονιά δέκα ημέρες και θα αντικατασταθεί στη συνέχεια από άλλον γιατρό για άλλες δέκα μέρες.. Και πάει λέγοντας..

Στο δυναμικό των μόνιμων γιατρών έχει δηλωθεί και ο πνευμονολόγος κ. Κουρούκλης που προέρχεται από το Νοσοκομείο του Ρίου όμως για διάφορους διαδικαστικούς λόγους δεν έχει αναλάβει ακόμα επίσημα υπηρεσία.

Οι σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια αφορούσαν την ενίσχυση των Νοσοκομείων της Αττικής , για τα Νοσοκομεία της επαρχίας δεν ανακοινώθηκε τίποτε. Μπαλώματα.  Κόψε – ράψε η κατάσταση χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική..  Ευτυχώς που έχουμε τον Αγιο , γιατί από Υπουργό Υγείας ξεμείναμε..

Ε.Χ.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις