Tripadvisor: Νέο εργαλείο για την προώθηση προορισμών

42

Ένα πίνακα ελέγχου πληροφοριών ζωντανών δεδομένων θέτει το Tripadvisor στην υπηρεσία των οργανισμών μάρκετινγκ προορισμού (DMO).

Το νέο εργαλείο ανάλυσης συναισθημάτων, τροφοδοτείται από το Tourism Sentiment Index. Και στόχο έχει να βελτιώσει τη σουίτα των υπηρεσιών πληροφοριών του Tripadvisor.

Αυτή η προσφορά αποτελεί μέρος της ευρύτερης σειράς προϊόντων ευφυΐας δεδομένων για DMOs. Γνωστά ως Tripadvisor Insights Platform.

Ο ζωντανός πίνακας ελέγχου παρέχει στους πελάτες βασικές πληροφορίες “από στόμα σε στόμα” σχετικά με τους προορισμούς, συνδυάζοντας την απαράμιλλη προσέγγιση του Tripadvisor με την κορυφαία τεχνολογία συναισθημάτων του Tourism Sentiment Index.

Η πλατφόρμα Tripadvisor Insights είναι μια συλλογή εργαλείων μέτρησης και πληροφοριών που προορίζονται να βοηθήσουν τους συνεργάτες στη βιομηχανία ταξιδιών και τουρισμού να διαχειριστούν τις εκστρατείες μέσων και τις συνολικές δραστηριότητες ανάκτησης.

Οι λύσεις χρησιμοποιούν τον πλούτο των δεδομένων συμπεριφοράς των χρηστών του Tripadvisor για τη μέτρηση της απόδοσης, την αποκάλυψη ανταγωνιστικών πληροφοριών και την παρακολούθηση της απόδοσης των προορισμών, των καταλυμάτων, των αξιοθέατων και των εστιατορίων.

Ο νέος πίνακας ελέγχου συναισθημάτων για DMO βελτιώνει την προσφορά υπηρεσιών της πλατφόρμας Tripadvisor Insights.

Παρέχοντας στους πελάτες καθημερινή πληροφόρηση από 50 σημεία επαφής τουρισμού. Συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στον αέρα, των καταλυμάτων και των αξιοθέατων.

Τα αναλυτικά στοιχεία του πίνακα ελέγχου προέρχονται από συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο, σε μισό εκατομμύριο πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένου του Tripadvisor.

Το συναίσθημα προς τους προορισμούς και τα ταξίδια συμβάλλει στη συνολική βαθμολογία που αποκαλύπτει τη δημοτικότητα ενός προορισμού έναντι των ανταγωνιστών.
Επιτρέποντας τους να ενημερώνουν τις καμπάνιες, τις προσφορές προϊόντων και τα μηνύματα ταχύτερα και αποτελεσματικότερα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις