Βρετανία: Οι εταιρίες κρουαζιέρας αντικαθιστούν τους διεθνείς προορισμούς με ταξίδια εσωτερικού

34

H εταιρία κρουαζιέρας Cunard σκοπεύει να ανακοινώσει ταξίδια στα Βρετανικά Νησιά έπειτα από την αφαίρεση περισσότερων διεθνών δρομολογίων της.

Η απόφαση να δοθεί έμφαση στις κρουαζιέρες εσωτερικού, οι οποίες θα αναχωρούν από το Σαουθάμπτον με το πλοίο Queen Elizabeth, έρχεται μετά από αντίστοιχη απόφαση των εταιριών P&O Cruises και Princess Cruises, οι οποίες ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι αντικαθιστούν στα προγράμματά τους διεθνείς κρουαζιέρες με άλλες κοντινότερες.

Ο υπουργός Ναυτιλίας της Βρετανίας, Robert Courts, διαβεβαίωσε ότι οι κρουαζιέρες εσωτερικού θα μπορούν να ξεκινήσουν στις 17 Μαϊου σύμφωνα με τον οδικό χάρτη της χώρας για την άρση του lockdown.

Ο πρόεδρος της Cunard, Simon Palethorpe, δήλωσε ότι η εταιρία του, μετά τις ανακοινώσεις της Βρετανικής κυβέρνησης που αναφέρουν ότι η κρουαζιέρα θα ανοίξει σύντομα, εισάγει μια σειρά κρουαζιέρων μικρότερης διάρκειας για Βρετανούς που αναζητούν για αυτό το καλοκαίρι τις ιδανικές διακοπές πολυτελείας στο εσωτερικό της χώρας.

Ωστόσο, καθώς οι διεθνείς περιορισμοί στα ταξίδια συνεχίζουν να είναι σε ισχύ, δυστυχώς χρειάζεται να ακυρώσουμε κάποιες αναχωρήσεις, δήλωσε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις