Συνεχίζεται  η πρόοδος  των εργασιών  και ο καθαρισμός  των μονοπατιών στον Δήμο Σάμης  από τον Γιώργο Ποταμιάνο  και τους εθελοντές που τον πλαισιώνουν .

Το Σάββατο ξεκίνησαν να καθαρίζουν το μονοπάτι από την παραλία Αντίσαμος μέχρι  την παραλία Κουτσουπιά  .

Αρωγός σε αυτή  την  προσπάθεια η Katharina Fehring Kallivoka με τα δυο υπέροχα  γαϊδουράκια  της που μετέφεραν  όλα τα σακίδια  των εθελοντών προς το σημείο διανυκτέρευσης  με  τη βοήθεια  και  του  Padeli Deftereos .

Όλα  τα  μονοπάτια  του Δήμου Σάμης που καθαρίζονται  είναι  οι διαδρομές Αγία  Ευφημία  -Μονή Θεμάτων    Σπήλαιο Δρογκαράτης – Νερόμυλοι – Άγιοι Φάνεντες – Σάμη  -Αντίσαμος – Κουτσουπιά,  θα σηματοδοτούν για να μπορεί ο καθένας να τις βρει και να τις ακολουθήσει στην εφαρμογή της Garmin  και της Strava.

Γιώργος Ποταμιάνος – Λάμπρος Παπαλάμπρος

Ο Γιώργος Ποταμιάνος και ο Λάμπρος Παπαλάμπρος μας μιλάνε για τα περιπατητικα μονοπάτια και την ανάδειξη τους ως εναλλακτικής μορφής τουρισμού .

Οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού  και ειδικά  ο περιπατητικός και πεζοπορίας τουρισμός    προσελκύουν τουρίστες την χαμηλή  περίοδο και μπορούν να  επιμηκύνουν την τουριστική σεζόν  προς όφελος  όλου του νησιού .

Οφείλουμε όλοι  να βελτιώνουμε το τουριστικό προϊόν  της Κεφαλλονιάς  και να προσφέρουμε τις καλύτερες  υπηρεσίες στον  τουρίστα επισκέπτη  εξάλλου το νησί μας είναι προικισμένο με ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς . Εμείς πρέπει να το προστατέψουμε και να το προβάλλουμε.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις