Προετοιμασία στην Κεφαλονιά για την εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατόμων με αναπηρίες

230

Την τελευταία της προετοιμασία πριν από το Προπαραολυμπιακό τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στη Σλοβενία αρχές Ιουνίου, πραγματοποιήει  η εθνική ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Κεφαλονιά και στο κλειστο γηπεδο  Αντώνης Τρίτσης .

Με διπλές καθημερινές προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» στο Αργοστόλι υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Πολυχρόνης Πολίτσης, με τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων λόγω του Covid-19, ξεκινήσαν. στις 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν  σε 2 ημέρες στις 29 Απριλίου. Την οργάνωση και το προπονητικό πρόγραμμα έχει αναλάβει ο προπονητής της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες Πολυχρόνης Πολίτσης, που είναι και υπεύθυνος στο νεοσύστατο τοπικό σωματείο και μένει   μόνιμα στο νησί του Ιονίου, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τη συνάντηση και απηύθυνε την πρόσκληση στους διεθνείς.

Ο Πολύχρονης Πολίτσης προπονητής της εθνικής ομάδας επιτραπέζιας αντισφαίρισης ατόμων με αναπηρία μας μιλάει για την προετοιμασία στην Κεφαλονιά.

Το «χρυσοφόρο» εισιτήριο για το Τόκιο θα διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις ο αθλητής της κλάσης 6 των ορθίων Μάριος Χατζηκυριάκος, ο οποίος μαζί με τον Γιώργο Μουχθή είχαν οδηγήσει την Ελλάδα στη 2η θέση της Ευρώπης στο ομαδικό ΤΤ6 το 2019.

Καθοριστική συμβολή στην υλοποίηση του καμπ προετοιμασίας προσφέρει με την παρουσία του ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής και προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο σωματείο «Εν Σώματι Υγιεί» ΑΣ ΑμεΑ Βέροιας, Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, ως συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή  ενώ  τις υπηρεσίες της παρέχει και η προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής  και δασκάλα χορού η εξαιρετική   Κατερίνα Βασιλείου .

Τους συναντήσαμε δυο ημέρες πριν το τέλος της προετοιμασίας όπου  τους επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Αργοστολίου  κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος  ο Αντιδήμαρχος  παιδείας και αθλητισμού  του Δήμου Αργοστολίου κ. Γιώργος Τσιλιμιδός καθώς και ο πρόξενος της Σερβίας  κ. Βίκτωρας Ρουχωτάς οπου τους ευχήθηκαν καλή  επιτυχία .

Σε δηλώσεις  του ο,προπονητης της εθνικής   ομαδας  Πολύχρονης Πολίτσης ευχαρίστησε το  Δήμο για τη φιλοξενία και την εταιρια LEVANTE FERRIES για την προσφορά των εισιτηρίων  των πλοίων  στους αθλητές και προπονητές  στην Κεφαλονιά .

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ  

Ο αθλητής Μάριος Χατζηκυριάκος ο,οποιος θα προσπαθήσει να προκριθεί στους Παραολυμπιακούς του Τόκιο

 Αλέξανδρος Καραϊωσήφ, συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή και η προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής και δασκάλα χορού Κατερίνα Βασιλείου .

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις