Ανοίγει σήμερα και επίσημα ο τουρισμός στη χώρα μας με διάφορες αεροπορικές εταιρείες να έχουν προγραμματίσει δεκάδες πτήσεις προς τα ελληνικά νησιά ενώ ήδη από τις προηγούμενες ημέρες είχαμε κάποιες αφίξεις.

Όσον αφορά τα νησιά του Ιονίου τόσο προς την Κέρκυρα όσο και προς το Άκτιο οι πρώτες πτήσεις έχουν πραγματοποιηθεί από τις αρχές του μήνα ενώ στη Ζάκυνθο είχαμε την Πέμπτη 13 Μαίου την πρώτη πτήση από τη Ζυρίχη με την οποία και ξεκίνησε η φετινή τουριστική περίοδο.

Τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται περαιτέρω πτήσεις σε Κέρκυρα , Άκτιο και Ζάκυνθο οι οποίες εβδομάδα με την εβδομάδα θα αυξάνονται ακόμα περισσότερο.

Δυστυχώς προς το νησί μας για τις επόμενες ημέρες δεν υπάρχει καμία προγραμματισμένη πτήση αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά ότι όταν όλοι οι υπόλοιποι κάνουν πέντε βήματα μπροστά εμείς παραμένουμε στάσιμοι εξαιτίας μιας ανύπαρκτης τουριστικής πολιτικής.

Εμείς από καιρό τονίζαμε τις αδυναμίες που παρουσιάζει το νησί μας έναντι των υπολοίπων προορισμών κάποιοι προσπαθούν να μας αμφισβητήσουν ωστόσο η πραγματικότητα είναι αμείλικτη!!!

Την ώρα που η χώρα μας ανοίγει τον τουρισμό της μετά από πολλούς μήνες με τις πτήσεις να ξεκινούν προς τα ελληνικά νησιά η Κεφαλονιά συνεχίζει να βρίσκεται σε τουριστικό lockdown……

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις