H Ντολόρες Κατάνια δείχνει το κορμί της μετά τις πλαστικές

H Ντολόρες Κατάνια επανέρχεται στην μικρή οθόνη με το reunion του ριάλιτι «Real Housewives of New Jersey» και βάζει τα δυνατά της για να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

224

Ντολόρες Κατάνια επανέρχεται στην μικρή οθόνη με το reunion του ριάλιτι «Real Housewives of New Jersey» και βάζει τα δυνατά της για να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η 50χρονη σταρ πρόσφατα υποβλήθηκε σε μερικές χειρουργικές επεμβάσεις για να δείχνει «η πιο ωραία» του ριάλιτι και δεν το κρύβει καθόλου, καθώς μόλις χθες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία «τολμηρή» και ιδιαίτερα αποκαλυπτική φωτογραφία.

Φορώντας μόνο τα «απαραίτητα» -δηλαδή ένα μπεζ εσώρουχο- ποζάρει χαμογελαστή μπροστά στο φακό και κρύβει το γυμνό της στήθος με τα μαλλιά της, αποδεικνύοντας πως στα 50 της νιώθει καλύτερα από ποτέ. Στην λεζάντα της φωτογραφίας, προειδοποιεί το κοινό της πως «επιστρέφει πιο καυτή από ποτέ» χωρίς τα γάντια της νοικοκυράς αυτή τη φορά.

Η Κατάνια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Page Six αποκάλυψε πως θα βάλει τα δυνατά της για να επιστρέψει στις οθόνες «εμφανώς ανανεωμένη», ενώ δε δίστασε να μιλήσει για τις πλαστικές επεμβάσεις, που έκανε για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως έχει κάνει ολικό λίφτινγκ σώματος και λιποαναρρόφηση, μπότοξ, καθώς και…ανάπλαση αιδοίου!

«Δύο εκατομμύρια άνθρωποι θα μας δουν στην τηλεόραση, ίσως και περισσότεροι αν είμαστε τυχεροί. Οπότε, πρέπει να δείχνεις ωραία, πρέπει να δείχνεις η πιο ωραία», είχε πει σε δήλωση της η Ντολόρες Κατάνια, λύνοντας τις απορίες για την απόφαση της να κάνει ολικό ρετούς, καθώς και πριν από αυτό ήταν μία εξίσου εντυπωσιακή γυναίκα.

Βέβαια, τα σχόλια κάτω από την δημοσίευσή της την δικαιώνουν για τις αλλαγές, που έκανε, καθώς όλοι έσπευσαν να θαυμάσουν το κορμί της. Μεταξύ αυτών, η συμπρωταγωνίστριά της, Μελίσσα Γκόργκα της έγραψε: «Τα σπας κορίτσι».

Ίσως, όμως, η φωτογραφία να μην είχε το ίδιο αποτέλεσμα για την οικογένεια της. Ο πρώην άντρας της, με τον οποίο διατηρούν μία πολύ καλή φιλική σχέση, καθώς και η μεγαλύτερη από τις δύο κόρες της, έσπευσαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια.

«Βάλε κανένα ρούχο πάνω σου», σχολίασε ο Φρανκ Κατάνια και τότε η κόρη της, Γκαμπριέλα βρήκε την αφορμή για ένα ακόμα -χιουμοριστικό- σχόλιο: «Όλοι μου οι παιδικοί εφιάλτες με τον @nicklarson να σε βλέπει γυμνή, μόλις έγιναν πραγματικότητα».

Τελικά, οι 9 ώρες που πέρασε μέσα στο χειρουργείο, μάλλον άξιζαν τον κόπο.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις