Το πολυτελές ιστιοπλοϊκό GALILEO στην Κεφαλονιά

1709

Το πολυτελές ιστιοπλοϊκό σκάφος GALILEO κατασκευάστηκε στον Πειραιά το 1992 και ανακατασκευάστηκε το 2007 και το 2020  .

Είναι ένα υπερσύγχρονο σκάφος  με μήκος  47μ και πλάτος 10μ. μπορεί να φιλοξενήσει έως 49 άτομα, σε  25 καμπίνες, οι οποίες περιλαμβάνουν: 7 διπλές καμπίνες, 16 διπλές καμπίνες και 2 τρίκλινες καμπίνες.

Το εξειδικευμένο πλήρωμα των 18 ατόμων  εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των πολυτελών υπηρεσιών  καθιστώντας το ιδανικό για εταιρικές εκδηλώσεις και ειδικές περιστάσεις.

Το GALILEO χρησιμοποιεί παραδοσιακή ναυτική αρχιτεκτονική και στιλ, ενώ παρέχει σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό για άνεση των επισκεπτών.

Διαθέτει δυο μηχανές caterpillar δυναμικότητας 855hp που του δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύσσει  ταχύτητα 13knots ,  με ταχύτητα κρουαζιέρας τους 11knots.

Ταξιδεύει σε όλη τη Μεσόγειο  . Στο παρελθόν πραγματοποιούσε κρουαζιέρες και στον Ινδικό Ωκεανό

Το  συναντήσαμε στη Σάμη   σε μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα 30 ατόμων  αρκετών  εξ αυτών   αρχαιολόγων που επισκέπτονται την Κεφαλλονιά  και είχαν  την ευκαιρία να εκδράμουν προς τη βόρεια πλευρά του νησιού την Κυριακή και να απολαύσουν την ηρεμία  και την αρχιτεκτονική των οικισμών  της Ερρυσου.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις