Εδω ταμπέλες για το Χειμωνικό δεν έχουμε, θέλουμε και τουρισμό..

862

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο και την επέλαση του Ιανού στο νησί μας, που κατέστρεψε την γέφυρα του Χειμωνικού δεν βρέθηκε ένας αρμόδιος και μια υπηρεσία να τποθετήσει μια πινακίδα και να ενημερώνει τους ξένους επισκέπτες, ομοεθνείς ή αλλοδαπούς ότι ο δρόμος για το Φισκάρδο μέσω Θηνιάς είναι κλειστός.

Βάζουν λοιπόν τα GPS που τους οδηγούν εδω

Το αποτέλεσμα  αυτής της απρονοησίας εν  μέσω μάλιστα μιας πολύ κακής τουριστικής περιόδου, είναι να φτάνουν οι άνθρωποι στην Θηνιά και στην διασταύρωση  του Ληξουριού για να μάθουν ότι τσάμπα και άδικα έκαναν  τόσα χιλιόμετρα από το Αργοστόλι αφού εκεί βλέπουν πινακίδα που τους ενημερώνει ότι ο δρόμος είναι κλεστός. Και είναι κλειστός παρότι η νέα γέφυρα τοποθετήθηκε αλλά δεν λειτουργεί !

Με ότι αυτό συνεπάγεται για την διαφήμιση του νησιού μας αναγκάζονται να γυρίσουν πίσω αφού έχουν διανύσει άσκοπα περίπου 20  χιλιόμετρα και ρωτάμε όλοι αυτοί οι σύμβουλοι παρά συμβούλων για την τουριστική προβολή του νησιού μας  σε δήμο και περιφέρεια που είναι? Το θέμα έχει αναδειχθεί επανειλημμένα και στα κοινωνικά δίκτυα δεν είναι κάτι που το ακούνε πρώτη φορά.

Τώρα θα μου πείτε εδώ απέναντι μας στον Κούταβο, τα μισά φώτα του περιφερειακού δρόμου είναι σβηστά τόσο καιρό και δεν φιλοτιμήθηκε  κανείς  να απαντήσει, για το Χειμωνικό θα νοιαστούν…

Εμείς πανηγυρίζουμε που υποδεχθήκαμε ένα κρουαζιερόπλοιο αδιαφορώντας πλήρως για το χάλι στο οποίο βρίσκεται το μπαστούνι και την αλγεινή εντύπωση που θα έκανε στους τουρίστες…

Ψιλά γράμματα αυτά για τους τοπικούς μας άρχοντες, παρότι εφέτος φαίνεται ότι πατώνουμε τουριστικά και μας κακοφαίνεται που τα άλλα Ιόνια νησιά προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες.

Κώστας Π.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις