Συγκλόνισε ο Ηλίας Μπόγδανος με την εξομολόγηση του στο Survivor: «Μετά το ατύχημα έμεινα στο νοσοκομείο σε κώμα»

Λίγο πριν να υποδείξει ο Σάκης Κατσούλης τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να γνωρίσει κι εκείνος, αλλά και οι τηλεθεατές λίγο καλύτερα την τελική πεντάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

193

Λίγο πριν να υποδείξει ο Σάκης Κατσούλης τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να γνωρίσει κι εκείνος, αλλά και οι τηλεθεατές λίγο καλύτερα την τελική πεντάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ξεκινώντας από τον Ηλία Μπόγδανο και την απόφασή του να ασχοληθεί με το τραγούδι.

Όπως είπε εκείνος, σπούδασε οικονομικά, ωστόσο παράλληλα με τις σπουδές του δούλευε και είχε στο μυαλό του ότι πρέπει να ακολουθήσει αυτή την πορεία και η μουσική να είναι το hobby του.

Ωστόσο, ένα συμβάν στη ζωή του άλλαξε πολλά, καθώς συνειδητοποίησε κάποια πράγματα. Ο Ηλίας Μπόγδανος εξομολογήθηκε πως πριν από περίπου μια δεκαετία είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή κι έμεινε σε κώμα

«Όταν τελείωσα το σχολείο, πέρασα στο πανεπιστήμιο στα Οικονομικά, αλλά πάντα τραγουδούσα. Είχα τη μουσική ως χόμπι. Μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν ανοίξαμε με το συγκρότημα μου τη συναυλία του Robbie Williams.

Ήμουν πάντα θετικός, αλλά υπήρξε ένα συμβάν στη ζωή μου και άλλαξε πολλά… Δεν μιλάω πολύ για αυτό. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Είχα μια άτυχη στιγμή όταν ένας πέρασε βράδυ με κόκκινο. Δεν έκανε κάτι κακό, απλά ήταν απρόσεκτος. Η μετά συμπεριφορά του ήταν απίστευτη, είχε μια κακιά στιγμή και με χτύπησε. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα.

Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί όλοι οι φίλοι και οι οικογένεια μου. Για αυτούς στεναχωριέμαι πιο πολύ, όταν το συζητάω γιατί θυμάμαι πόσο πολύ είχαν πονέσει.

Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα πάρα πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσω, παρόλο που φορούσα κράνος και στολή, είχα εσωτερική αιμορραγία και μου αφαίρεσαν τη σπλήνα και αιμάτωμα στο κεφάλι. Ήταν θαύμα που έζησα.

Δεν μπορούσα να πιστέψω τη στήριξη που δέχτηκα. Ήταν όλος ο διάδρομος στον Ευαγγελισμό γεμάτος. Το λέω και ανατριχιάζω. Για αυτό δένομαι πολύ με τους ανθρώπους και οι απώλειες και οι αποχαιρετισμοί με επηρεάζουν. Έχω ψηλά τη φιλία, γιατί έχω δεχτεί απίστευτη στήριξη.

Ξεκίνησα απευθείας να αθλούμαι και πάλι μετά από αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος, εξηγώντας ότι μετά από αυτό έβαλε τη μεγάλη του αγάπη, την μουσική προτεραιότητά του.

Δείτε την εξομολόγησή του:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις