Στην Αντίσαμο η 100μ θαλαμηγός DYNASTY του ολιγάρχη δισεκατομμυριούχου Αλιάν Ιμπραγκίμοφ

436

Η εντυπωσιακή θαλαμηγός   DYNASTY μήκους 100μ.του ολιγάρχη δισεκατομμυριούχου Αλιάν Ιμπραγκίμοφ στη Αντίααμο .

Ο Alijan Ibragimov γεννήθηκε στη Φεργκάνα της Ουζμπεκικής Σοβιετικής Ένωσης και ήταν μέλος ενός γνωστού κύκλου ολιγαρχών στο Καζακστάν, γνωστό ως «Τρίο». Το “Trio” περιλαμβάνει τον Ibragimov και τους επιχειρηματικούς του εταίρους, Alexander Mashkevich και Patokh Chodiev , που δραστηριοποιούνται στους τομείς της εξόρυξης, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου και των τραπεζών στο Καζακστάν. Ο Ibragimov έχει καταταγεί 382 στη λίστα του Forbes με τους παγκόσμιους δισεκατομμυριούχους.

Alijan Ibragimov

Με τους συνεργάτες του Chodiev και Mashkevich, ο Ibragimov ήταν σημαντικός μέτοχος στην Eurasian National Resources Corporation (ENRC), ένας από τους κορυφαίους ομίλους φυσικών πόρων παγκοσμίως. Η ENRC, με έδρα το Λονδίνο, εκμεταλλεύεται μια σειρά από μέταλλα στο Καζακστάν και την Αφρική, έχοντας αποκτήσει πολυάριθμες μεταλλευτικές δραστηριότητες στην Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική . Το 2009, το ENRC απέφερε κέρδη 1.462 εκατ. Δολαρίων από πωλήσεις 13,8 δισ. Δολαρίων.

Το ENRC εισήχθη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου τον Δεκέμβριο του 2007, με κεφαλαιοποίηση αγοράς για την είσοδο περίπου 60,8 δισεκατομμυρίων λιρών.

Η μήκους 101μ και πλάτους 16μ. εντυπωσιακή θαλαμηγός μπορεί να φιλοξενήσει 22 άτομα σε 11 καμπίνες συμπεριλαμβανομένης του ιδιοκτήτη και δυο VIP και εχει 30 ατομα πλήρωμα και αναπτύσσει ταχύτητα 17 κόμβων με ταχύτητα ταξιδιου τους 14 κομβους προσφέρει στους ιδιοκτήτες του τεράστιους εσωτερικούς χώρους καΙ πολλούς ειδικους όπως κινηματογράφο beach club σάουνα κομμωτήριο αίθουσα μασάζ χαμαμ γυμναστήριο και κέντρο καταδύσεων .

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις