Η 88Μ θαλαμηγός OLIVIA O, του Eyal Ofer, του πιο πλούσιου Ισραηλινού , στην Κεφαλονιά

1259

Με την υπερπολυτελή και εντυπωσιακή 88 μ θαλαμηγό του OLIVIA O , ο Eyal Ofer, ίσως ο πιο πλούσιος Ισραηλινός επιχειρηματίας με περιουσία 11,4 δις ευρω επισκέπτεται και φετος την Κεφαλονιά για να απολαύσει τα γαλαζοπράσινα νερά και την ηρεμια των γραφικών κολπίσκων του νησιού μας .  Να σημειώσουμε ότι προ ημερών είχε επισκεφτεί και την Ιθάκη αγκυροβολώντας στον κόλπο του Σκίνου .

Eyal Ofer

Ο Eyal Ofer είναι Πρόεδρος της Ofer Global, η οποία ηγείται του ιδιωτικού χαρτοφυλακίου διεθνών επιχειρήσεων του ομίλου στον τομέα της ναυτιλίας, των ακινήτων, της ενέργειας, της τεχνολογίας, των τραπεζών και των επενδύσεων, με περισσότερους από 30.000 υπαλλήλους σε 15 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχει επίσης στο διοικητικό συμβούλιο της Royal Caribbean Group και στο συμβουλευτικό συμβούλιο του Bloomberg New Economy Forum.

Ο Eyal ίδρυσε το τμήμα ναυτιλίας του ομίλου, Zodiac Group, στη δεκαετία του 1970 μαζί με τον πατέρα του, τον αείμνηστο Sammy Ofer KBE, και την ενσωμάτωσε σε έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ναυτιλιακούς στόλους στον κόσμο, λειτουργώντας σήμερα έναν διαφοροποιημένο στόλο με περισσότερα από 160 πλοία παγκοσμίως, προτού ακολουθήσει η διαφοροποίηση του ομίλου σε ακίνητα και σε άλλους τομείς.

Ο Eyal ηγείται του Global Holdings Group, ενός ομίλου με ακίνητα άνω των 10 εκατομμυρίων τετραγωνικών ποδιών, που ειδικεύεται σε κτίρια γραφείων μεγάλης κλίμακας, ξενοδοχεία και πολυτελείς οικιστικές κατασκευές. Τα ακίνητα περιλαμβάνουν το εμβληματικό 15 Central Park West στη Νέα Υόρκη και ορόσημα εμπορικά κτίρια-ορόσημα, όπως το 120 Park Avenue και το Sea Containers στο Λονδίνο.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις