Margaret Qualley: Aπό το “Κάποτε στο Χόλιγουντ” και τον Tarantino μέχρι την κορυφή του Netflix

Η 26χρονη καλλονή που έχει τραβήξει την προσοχή μας.

76
Φωτογραφία: youtube

Στις υψηλότερες κορυφές του Netflix όσον αφορά τις πιο δημοφιλείς σειρές αυτής της περιόδου και κάπου εκεί κοντά στο Παιχνίδι του Καλαμαριού, έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες η σειρά Οικιακή Βοηθός (ή Maid αν προτιμάς, όπως είναι ο κανονικός της τίτλος). Σε αυτή πρωταγωνιστεί η Margaret Qualley, ένα κορίτσι που δε σου είναι και παντελώς άγνωστο.

Από την Πωλίνα Φράγκου

Το προφίλ

Η Margaret Qualley γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1994 στη Μοντάνα των ΗΠΑ. Ασχολήθηκε αρχικά με τον κλασικό χορό -φοίτησε στα φημισμένα American Ballet Theatre- και το μόντελινγκ.

Η μελαχρινή πρασινομάτα καλλονή χρωστάει την εντυπωσιακή ομορφιά της στη διάσημη μητέρα της, Andie MacDowell και τον γοητευτικό πατέρα της, πρώην μοντέλο Paul Qualley, που παντρεύτηκαν το 1986 και πήραν διαζύγιο το 1999 – η μεγαλύτερη αδελφή της είναι η Rainey Qualley, επίσης ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια.

 

Στα 17 της αποφάσισε να κρεμάσει τις πουέντ και να δοκιμαστεί στην υποκριτική. Σπούδασε στο Royal Academy of Dramatic Art στο Λονδίνο και στα 19 συμμετείχε στην πρώτη της ταινίας, το Palo Alto της Gia Coppola. Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη, συμπρωταγωνιστώντας με τον Justin Theroux στη σειρά που την ανέδειξε, το The Leftovers (2014-2017).

Ο πρώτος της ρόλος σε blockbuster ήταν το 2016 στην κωμική περιπέτεια “Τα Καλά Παιδιά” του Shane Black με τους Russell Crowe και Ryan Gosling και ο δεύτερος ήταν ουσιαστικά αυτός που της έδωσε ο Tarantino στο “Κάποτε στο Χόλιγουντ”.

Ακολούθησε ο πρώτος της ουσιαστικά μεγάλος πρωταγωνιστικός ρόλο στο σελιλόιντ, ως συμπρωταγωνίστρια της Sigourney Weaver στην ταινία που άνοιξε την αυλαία της περσινής Μπερλινάλε, το My Salinger Year. Εκεί, υποδύθηκε τη νεαρή ποιήτρια Joanna που δουλεύει ως βοηθός στο λογοτεχνικό πρακτορείο της Margaret (Weaver) και απαντά στα γράμματα θαυμαστών του συγγραφέα J. D. Salinger.

Στο Instagram

Ασφαλώς, η 26χρονη ηθοποιός έχει μεγάλη βάση θαυμαστών στα social media, με το Instagram account της να αριθμεί κάτι παραπάνω από 832.000 followers.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις