Πέθανε ο Αγγελος Τζανετάτος στο Μόντρεαλ

1696

Πραγματικό σοκ σήμερα τα χαράματα με το μήνυμα που ήρθε απο το Μόντρεαλ. Ενας απο τους πιο αγαπημένους μας φίλους, ο Αγγελος Τζανετάτος , απεβίωσε..

Στις 27/11  τον “είδαμε” να μπαίνει στο Live του Kefaloniapress και να στέλνει τα χαιρετίσματά του στο νησί.. Την επομένη ημέρα πέθανε!

Ο “Αντζελο” ερχόταν κάθε χρόνο στη Σάμη στην αγαπημένη του πόλη για τις καλοκαιρινές διακοπές του .

Εφυγε απο τη Σάμη για να δημιουργήσει στο Μόντρεαλ μια αυτοκρατορία. Το ΤΖΑΝΕT , ενα τεράστιο κατάστημα για τους επαγγελματίες της εστίασης που τους προμηθεύει απο κουταλάκια έως μηχανήματα και ηλεκτρικές συσκευές.   Το ΤΖΑΝΕΤ και προσωπικά ο Αγγελος προσέφερε απλόχερα τη βοήθεια του σε όποιον Κεφαλονίτη (και όχι μόνο) ζητούσε δουλειά . Ηταν κυριολεκτικά κέντρο υποδοχής και προσφοράς για τους συμπατριώτες του.

Λάτρευε τη Σάμη. Το σπίτι του δεσπόζει του λιμανιού με υπέροχη θέα . Η αγαπη του ήταν η βάρκα του και το ψάρεμα. Χανόταν για ώρες στις γύρω παραλίες απολαμβάνοντας την ηρεμία και γεμίζοντας τις μπαταρίες για τους χειμώνες. Πάντα μαζί του ο αγαπημένος του φίλος Απόστολος Αγγούριας.

Αγγελος Τζανετάτος – Απόστολος Αγγούριας, μια σπάνια φιλία

Είτε στην Κεφαλονιά είτε στο Μόντρεαλ καθημερινά έπινε τον καφέ του με τον αγαπημένο του φίλο Απόστολο Αγγούρια.

Ατζελο , αγαπημένε μας φίλε, η θλίψη μας για την απώλειά σου είναι μεγάλη. Σε ευχαριστούμε για τη φιλία σου και παρέα σου.. Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας.

Ελένη Δ. Χιόνη

Η απώλεια του Αγγελου Τζανετάτου ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη , στις 05.00 μμ ώρα Ελλάδας απο το facebook της εταιρίας του Tzanet Accessoires de Cuisine / Tzanet Kitchen Supplies

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε το θάνατο του Άγγελου Τζανετάτου, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021.
Ήταν σπουδαίος άνθρωπος, πατέρας, παππούς, θείος και μέντορας. Ένας άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του και πάντα πιστός στα πιστεύω του. Ο Angelo ήταν πραγματική έμπνευση και θα λείψει πολύ σε πολλούς. Η μνήμη μας θα είναι αιώνια.
Ας αναπαυθεί η ψυχή του.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ:
Υβ Λεγκαρέ – Λαβάλ
1350 Αυτοκινητόδρομος 13, Laval, QC H7X 3W9
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021
3pm-9pm
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021
9am-12pm
Το ΤΖΑΝΕΤ θα είναι κατ’ εξαίρεση κλειστό Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.
Η εξόδιος ακολουθία της εκκλησίας θα είναι ιδιωτική λόγω περιορισμών Covid. Ωστόσο, η τελετή ταφής στο Cimetière St Dorothy στο 1523 Rue Antoine-Dalmas, Laval θα επιτρέψει μεγαλύτερη προσέλευση.
Εισφορές στη μνήμη του Άγγελο θα γίνονται στην Ecole Jean-Piaget και στο Κέντρο Υγείας Σάμης (την αγαπημένη του ιδιαίτερη πατρίδα στην Κεφαλονιά της Ελλάδας). Ο σύνδεσμος για να συνεισφέρετε είναι:https://gofund.me/62f81be7

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

2 Σχόλια

  1. Καλό παράδεισο αγαπητέ φίλε Άγγελε, κάποια θα συναντηθουμε να πιούμε τον καφέ μας όπως παλιά.
    Καλό ταξίδι .

  2. Αιώνια του η μνήμη, και καλό παράδεισο. Θα τον θυμωμαστε για πάντα.

Comments are closed.