Hailey Bieber: Η glam πινελιά στο βλέμμα της είναι η λεπτομέρεια που θα χρειαστείς τις γιορτές

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το σίγουρο είναι πως ετοιμάζεσαι μιας και δύο χρόνια μετά επιτέλους θα βγεις ή θα οργανώσεις το τέλειο ρεβεγιόν στο σπίτι.

65

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το σίγουρο είναι πως ετοιμάζεσαι μιας και δύο χρόνια μετά επιτέλους θα βγεις ή θα οργανώσεις το τέλειο ρεβεγιόν στο σπίτι. Ότι κι αν κάνεις θα πρέπει να υιοθετήσεις ένα glam make up look που ταιριάζει στην περίσταση. Κι αν δεν τα πας πολύ καλά με τις σκιές και την εφαρμογή τους δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι υπάρχει πάντα και το μολύβι ματιών που σε σώζει κάτι στιγμές σαν κι αυτή.

Όχι όμως ένα απλό. Οι μέρες θέλουν λάμψη και το βλέμμα σου επιβάλλεται αν είναι λαμπερό και γιορτινό. Αυτό σημαίνει πως θα κάνεις περίγραμμα με ένα πράσινο και με shimmer ή glitter μολύβι ώστε να δημιουργήσεις το υπέροχο eye make up look της Hailey Bieber. 

 

Για το look ευθύνεται η @nikki_makeup που έκανε περίγραμμα τόσο στο πάνω όσο και το κάτω βλέφαρο τονίζοντας τα καστανά μάτια της Hailey με έναν υπέροχο τρόπο. Τόνισε την εσωτερική γωνία με μία λαμπερή σκιά και άπλωσε δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρα ολοκληρώνοντας το μακιγιάζ στα μάτια. Τα χείλη έμειναν nude αλλά με έντονο περίγραμμα. Η λάμψη στο δέρμα οφείλεται στο highlighter που εφάρμοσε ψηλά στα ζυγωματικά.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις