Απόφαση Δήμου Αργοστολίου για ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για το Κορώνι

818

Δημοσιεύτηκε σήμερα απόφαση του Δήμου Αργοστολίου που αφορά την υπόθεση του κλειστού, από ιδιώτη, δρόμου προς την παραλία Κορώνι του Ελειού.

Η  απόφαση είναι συνέχεια του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου (30/1/2022), όπου μετά από μήνες αδράνειας που χαρακτηρίστηκε και αδιαφορία, ο δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος κάνοντας στροφή 360 μοιρών αποδέχτηκε τα αιτήματα της αντιπολίτευσης του ΔΣ και των κατοίκων της περιοχής.

Μετά από αυτή την έκπληξη ήρθε και δεύτερη.. Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος για πρώτη φορά στην 29μηνη θητεία του ως δήμαρχος κάλεσε σε σύσκεψη τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να συναποφασίσουν τα βήματα των νομικών ενεργειών του δήμου.

Η σύσκεψη του δημάρχου με τους επικεφαλής των παρατάξεων του ΔΣ ενισχύει πολιτικά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το άμεσο άνοιγμα του δρόμου και το τέλος αυτής της διαμάχης που έχει στερήσει τα τελευταία δυο χρόνια από εκατοντάδες κατοίκους της περιοχής αλλά και τουρίστες, την πανέμορφη παραλία και κυρίως την πρόσβαση στη δημόσια γεώτρυση για νερό.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις