Τζούλια Νόβα: «Μου είπαν πως για να πάρω εκπομπή, πρέπει να βρω χορηγό, εγώ να τον εξυπηρετώ κι εκείνος να χορηγεί»

147

Συνέντευξη παραχώρησε η Τζούλια Νόβα και μίλησε για την εκπομπή που της «πρότειναν» να πάρει, μόνο με αντάλλαγμα.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αναφέρθηκε αρχικά, στην κορούλα της που ήρθε πριν λίγους μήνες στη ζωή, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την αποχώρησή της από την τηλεόραση.

«Με τον Μιχάλη ταιριάζουμε πάρα πολύ, είναι δυναμικός και ξέρω πως όταν τον χρειαστώ, θα έιναι εκεί. Όταν ήμουν έγκυος, έλεγα: “να κάτσω εγώ με τη μικρή; Εγώ θα κάνω βόλτες”. Και τώρα δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω της», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τον χώρο της τηλεόρασης, την αποχώρησή της από αυτή, αλλά και τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί.

«Κάποιος ήθελε να συνεργαστούμε παλιά και μου είπε πως για να πάρω εκπομπή, πρέπει να βρούμε χορηγό, να τον εξυπηρετείς κι εκείνος να χορηγεί. Μου έχει προτείνει κάποιος να περνάμε καλά και έτσι, να πάρω εκπομπή. Θύμωσα πάρα πολύ, έγινε χαμός», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως έχει δεχτεί εργασιακό εκφοβισμό κι αποτέλεσε μάλιστα έναν από τους λόγους που αποφάσισε να σταματήσει την τηλεόραση. Όπως είπε, όμως, δεν δείλιασε και απάντησε αμέσως στα σχόλια που δέχτηκε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις