Ο ΥΠΕΡΙΩΝ ευχαριστεί το kefaloniapress για την παρουσίαση του έργου του

190

 

Ληξούρι 14 Φεβρουαρίου 2021

Αρ. πρωτ.:40

ΠΡΟΣ
KEFALONIA PRESS

Δελτίο Τύπου – Ευχαριστήρια επιστολή

Με το παρόν κείμενο, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά τόσο για την πρωτοβουλία σας να πραγματοποιήσετε το αφιέρωμα στον “Υπερίων”, όσο και για την διακριτική και εύστοχη προσέγγισή σας.

Σε εποχές όπου βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας απάνθρωπες εικόνες από χώρους φιλοξενίας ευάλωτων πληθυσμών όπως ανηλίκων, Α.μεΑ., ηλικιωμένων, καταλαβαίνει κανείς πως το διακύβευμα είναι πρωτίστως ο άνθρωπος, η αξία της ανθρώπινης ζωής, η αξιοπρέπεια.

Μέσα από το ρεπορτάζ του κου. Λεκατσά  ( Διάβασε εδω  Μια μέρα με τους υπέροχους ανθρώπους του ΥΠΕΡΙΩΝΑ στο “γαλάζιο σπίτι” της ελπίδας ),  αναδείχτηκε η σημασία της ομάδας που στελεχώνει το Κ.Δ.Η.Φ. (ανθρώπινο δυναμικό) και πλαισιώνει τα άτομα με αναπηρία με ενδιαφέρον, γνώση με χαρακτήρα και ανθρωπιά. Επίσης, διαφάνηκε η σημασία ύπαρξης ενός διοικητικού οργάνου που απαρτίζεται από γονείς Α.μεΑ. και φίλους αυτών χωρίς την συμβολή των οποίων τίποτα δεν θα μπορούσε να αλλάξει στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και στην προάσπιση αυτών.

Είναι πολύ ζωτικής σημασίας για την σημερινή κοινωνία η προβολή καλών πρακτικών και παραδειγμάτων και ελπίζουμε να συνεχίσετε να εργάζεστε προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλλοντας καθοριστικά στην αλλαγή στάσεων και αντιλήψεων σε θέματα που άπτονται της αναπηρίας.

Εκ μέρους όλων των ωφελούμενων του Κ.Δ.Η.Φ. Α.μεΑ. “ΥΠΕΡΙΩΝ”, του επιστημονικού και υποστηρικτικού προσωπικού και του Δ.Σ. της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ.,

Η Πρόεδρος,                                            Η Γενική Γραμματέας και Ταμίας,
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου             Παρασκευή Κοντογιαννάτου

====

Αγαπητές , Αγαπητοί

σας ευχαριστούμε θερμά για την επιστολή σας. Δεν υπάρχουν λόγοι να μας ευχαριστείτε. Πρόκειται για υποχρεώσή μας και σε ανθρώπινο επίπεδο και ως ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης , να στηρίζουμε τον αγώνα σας και τον αγώνα αυτών των οικογενειών που φιλοξενείτε.  Εμείς, από την αρχή είμασταν δίπλα σας και έτσι θα συνεχίσουμε..

Ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σας..

Η Συντακτική Ομάδα του Kefaloniapress

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις