Την Κυριακή 17/4 πραγματοποιήθηκε η τελευταία αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος.

Ο Παλληξουριακός αναδείχθηκε πρωταθλητής κάτι άλλωστε που ήταν γνωστό από μήνες πριν καθώς είχε αποκτήσει μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες ενώ κατέκτησε και το κύπελλο.

Οι δύο τελευταίες ομάδες ο Εθνοφρουρός ο οποίος είχε αποκλειστεί από το πρωτάθλημα και ο Ηρακλής Πρόννων είναι τα σωματεία που τυπικά υποβιβάζονται μένει βέβαια να δούμε τι θα γίνει την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν και αν θα έχουμε και πάλι Β’ Κατηγορία.

Η τελική κατάταξη έχει ως εξής:

1)ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ

2)ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ

3)ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ

4)ΣΑΜΗ

5)ΠΡΟΝΝΟΙ

6)ΕΥΓΕΡΟΣ

7)ΔΙΛΙΝΑΤΑ

8)ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

9)ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

10)ΕΡΥΣΣΟΣ

11)ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ

12)ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΣ

 

Εδώ θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι δεν είχαν δηλώσει συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα οι δύο ομάδες από την Ιθάκη ΠΡΟΟΔΟΣ κ’ ΟΔΥΣΣΕΥΣ , τα ΦΩΚΑΤΑ και η ΑΕ ΚΡΑΝΗΣ.

Ο Παλληξουριακός συνεχίζει καθώς τον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν τα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική όπου θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Αχαΐας , Ηλείας , Αρκαδίας , Λακωνίας , Μεσσηνίας και Ζακύνθου με τις 3 πρώτες ομάδες του ομίλου να κερδίζουν την άνοδο τους.

Καλή ξεκούραση σε όλους τους παίκτες , τους προπονητές , τους παράγοντες των ομάδων και ας ευχηθούμε τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο οι συνθήκες να είναι πολύ καλύτερες και με περισσότερα διαθέσιμα γήπεδα στα σωματεία.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις