Πανέτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες της Μεγάλης Εβδομάδας το Tourist Boutique Hotel το εμβληματικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου.
Η Κωνσταντίνα Χαρίτου, η ιδιοκτήτρια , επέλεξε για το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας παραδοσιακά τοπικά εδέσματα της «cucina povera» του νησιού μας. Χαρακτηριστικό γλυκό αυτής της κουζίνας είναι η μπομπότα… Αλεύρι καλαμποκιού, σταφιδούλες μαύρες Ληξουριώτικες και ένα άγγιγμα μεγαλοαστισμού με γεύση κανέλας.. Στα προσεισμικά χωριά κανέλα ήταν άγνωστη..
Το εστιατόριο και η καφετέρια του ξενοδοχείου είναι ανοικτά και για τους περαστικούς ντόπιους και ξένους ..
Απολαύστε το καφεδάκι σας με ένα κομμάτι μπομπότα βγαλμένο από το ..γκουρμέ παρελθόν του νησιού μας σερβιρισμένο σε πιάτο με μοτίβο εποχής..