Θα ενδιαφερθεί κανείς για το συρματόπλεγμα στις προστατευτικές μπάρες;

456

Πριν εβδομάδες είχαμε φιλοξενήσει καταγγελία συμπολίτη μας για το αγκαθωτό σύρμα, που παρανόμως κάποιος τοποθέτησε στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου από τα Κουρουκλάτα μέχρι τον Άγιο Σπυρίδωνα περίπου, προφανώς για να μην κάθεται να φυλάει τα πρόβατα του.

Η συγκεκεριμένη ενέργεια εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους   ιδιαίτερα για μοτοσυκλετιστές και ποδηλάτες, που μπορούν να τραυματιστούν σοβαρά σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος αλλά και για ζώα, όπως τα κατσίκια που πηδάνε  προς ανεύρεση τροφής και νερού, με αποτέλεσμα τα άτυχα ζώα να τραυματίζονται θανάσιμα, σκίζοντας  τα στήθη και την κοιλιά τους και να βρίσκουν αργό και βασανιστικό θάνατο.

Επιβάλλεται άμεσα να απομακρυνθούν αυτά τα συρματοπλέγματα, να φορτωθούν σε φορτηγό και όχι να πεταχτούν πρόχειρα  κάτω από τον δρόμο τόσο για την ασφάλεια των ντόπιων όσων και των τουριστών.

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε ήδη, τι περιμένουν οι αρμόδιοι να γίνει πρώτα το κακό και μετά να επιληφθούν του θέματος? Με το πρώτο κρουαζιερόπλοιο είδαμε όλοι μας ότι δεκάδες τουρίστες έκαναν αυτήν την διαδρομή  με τα ποδήλατα τους.

Τόση γραφειοκρατία χρειάζεται για να πάει ένας υπάλληλος με κόφτη και να τα αφαιρέσει?

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις