Πρόγραμμα Εορτασμού Αγίου Χριστοφόρου Φάρσων

432

ΙΕΡΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ

 ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
 ΦΑΡΣΑ
Με μεγαλοπρέπεια θα πραγματοποιηθεί και φέτος όπως και κάθε χρόνο, στα Φάρσα, η Ιερά Πανήγυρις του Πολιούχου του χωριού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Χριστοφόρου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
Την Κυριακή 8 Μαϊου 2022 και ώρα 8 το βράδυ θα λάβει χώρα Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κκ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ.
Την Δευτέρα 9 Μαϊου 2022 και ώρα 7.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί ο Όρθρος και στη συνέχεια Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κκ ΔΗΜΗΤΡΊΟΥ.
Στις 10.30 θα τελεστεί Δοξολογία για την λήξη του Δευτέρου Παγκόσμιου Πολέμου και εορτασμού των αγώνων της Εθνικής Αντίστασης κατά του Ναζισμού και του Φασισμού.
Μετά το πέρας της Δοξολογίας θα ακολουθήσει η περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου.
Τις  Πανηγυρικές  Ιερές  Ακολουθίες  θα   λαμπρύνουν  Ιερείς καθώς   και  χορωδία   υπό  την   διεύθυνση   του     Χοραρχου  κ Μενελάου Σωτηροπούλου.
Για την μεταφορά των προσκυνητών θα υπάρχει δωρεάν λεωφορείο στα ΚΤΕΛ στο Αργοστόλι την Κυριακή 8/5/22 στις 7.30 το απόγευμα και την Δευτέρα 9/5/22 στις 7.30 το πρωί και την επιστροφή τους μετά το πέρας της Πανηγύρεως.
Την Δευτέρα το απόγευμα θα γίνει στην πλατεία του Αγίου Χριστοφόρου το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι με το μουσικό σχήμα του ΜΑΚΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ που θα είναι στο τραγούδι και στο βιολί στα παραδοσιακά θα είναι ο ΛΑΜΠΡΟΓΓΙΑΝΗΣ ΠΕΦΑΝΗΣ.
Στο χώρο της πλατείας με την φανταστική θέα στον κόλπο του Αργοστολίου και στην Χωροπουλα  θα λειτουργήσει ψησταριά με την επιμέλεια του καφέ ουζερί του χωριού μας ΑΣΤΡΟΛΑΒΟΣ που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία.
                                         Χρόνια  Πολλά
                               Η Εκκλησιαστική Επιτροπή
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις