Μια σούπα ξεχωριστή και ιδιαίτερη με φρούτα της εποχής. Κεράσια, πορτοκάλια, ανανάς και λίγη κανέλα είναι μερικά από τα υλικά που θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις το πιο λαχταριστό γεύμα.

Συστατικά

  • 2 πορτοκάλια καθαρισμένα
  • 4 φέτες φρέσκος ανανάς
  • 1 φλ. φράουλες
  • 1 φλ. κεράσια χωρίς τα κουκούτσια
  • 6 φλ. νερό
  • 1 φλ. μαύρη ζάχαρη ή 2 κ.σ. μέλι
  • ½ κ.γλ.  αλάτι
  • ½ κ.γλ.  κανέλα
  • χυμό από 1/2 λεμόνι
  • 1 φλ. ξινή κρέμα

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Ρίχνεις όλα τα υλικά εκτός από την ξινή κρέμα σε μια κατσαρόλα
  • Ανακατεύεις καλά και προσθέτεις το αλάτι
  • Αφήνεις τη σούπα να βράσε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά
  • Όταν μαλακώσουν τα φρούτα τα αφαιρείς και τα πολτοποιείς στο μπλέντερ
  • Τα πιέζεις καλά μέχρι να αφαιρέσεις όλα τα υγρά
  • Αφού κρυώσουν προσθέτεις την ξινή κρέμα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις