Το κοτόπουλο με τα μανιτάρια είναι ο τέλειος συνδυασμός. Η κρέμα γάλακτος και το γλυκό κρασί χαρίζουν μια πλούσια γεύση που θα λατρέψεις.
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλας και προσθέτεις το κρεμμύδι, το σκόρδο, τις πιπεριές και το κοτόπουλο
- Τα σοτάρεις ανακατεύοντας διαρκώς με μια ξύλινη κουτάλα
- Όταν πάρει χρώμα το κοτόπουλο και μαλακώσουν τα υπόλοιπα υλικά ρίχνεις τα μανιτάρια και συνεχίζεις το ανακάτεμα
- Σβήνεις με τα κρασιά και συνεχίζεις το ανακάτεμα μέχρι να εξατμιστούν
- Προσθέτεις 4-5 κ.σ. νερό και το αλάτι
- Χαμηλώνεις τη φωτιά και το αφήνεις να βράσει για 5 περίπου λεπτά
- Λίγο πριν το βγάλεις από τη φωτιά προσθέτεις την κρέμα ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει και προσθέτεις τον μαϊντανό
- Σερβίρεις με ρύζι ή ζυμαρικά