Ήρθε επιτέλους η ώρα να απολαύσεις τα αγαπημένα σου παγωτά και σήμερα θα φτιάξεις μόνη σου το πιο εύκολο, με τέσσερα μόνο υλικά και μέσα σε λίγα λεπτά.
Συστατικά
-
250 γρ. φυτική σαντιγί κατάλληλη για γλυκά
-
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
-
410 γρ. γάλα εβαπορέ
-
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Τρόπος Μαγειρέματος
- Ρίχνεις τη σαντιγί στο μίξερ και χτυπάς στην υψηλή ταχύτητα για 5 τουλάχιστον λεπτά
- Όταν φουσκώσει προσθέτεις σιγά-σιγά το ζαχαρούχο γάλα και συνεχίζεις να χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα
- Ρίχνεις το εβαπορέ γάλα και το χτυπάς σε πιο χαμηλή ταχύτητα αν χρησιμοποιείς μίξερ χειρός
- Προσθέτεις τη βανίλια και βάζεις το παγωτό στο ψυγείο για 10 περίπου λεπτά και στη συνέχεια στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει