ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η  ιστορία του υποβρύχιου ΠΕΡΣΕΥΣ γυρίζεται ταινία με Τομ Κρουζ , στην ….

1509

Η ιστορία του  υποβρυχίου ΠΕΡΣΕΥΣ που εχει ναυαγίσει ανοικτά της Κεφαλονιάς στα Μαυράτα ανάμεσα σε Κεφαλονιά και Ζάκυνθο, γίνεται ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

Δυστυχώς η ταινία δεν γυρίζεται στην Κεφαλονιά αλλά στην Μάλτα… Από πληροφορίες λέγεται ότι στην διάρκεια των ερευνών για γυρίσματα στην Κεφαλονιά, «λύγισαν» από τις διαδικασίες που απαιτήθηκαν από τις ελληνικές αρχές..  Άδειες και κόντρα άδειες…

Ενώ στην Μάλτα η γραφειοκρατία ιδιαίτερα σε ότι αφορά θέματα διεθνούς προβολής της χώρας , είναι ανύπαρκτη.

Έτσι μια ιστορία της Κεφαλονιάς γυρίζεται στην … Μάλτα! Μια ακόμα χαμένη ευκαιρία για το νησί μας.. για την Ελλάδα. Κατά τα λοιπά η κυβέρνηση έχει στόχο να φέρει στην Ελλάδα κινηματογραφικές παραγωγές ..

Βέβαια η Μάλτα είναι ο αγαπημένος τόπος του διάσημου πρωταγωνιστή , έχει κάνει ήδη ταινίες εκεί με μεγάλη διεθνή  επιτυχία αλλά διαθέτει και εξοχική κατοικία.

Οι φωτογραφίες είναι απο τα γυρίσματα στην Μάλτα της ταινίας “Μummy” που γυρίστηκε το 2016 με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

51968659 Actor Tom Cruise arrives in Malta on February 12, 2016 to scout out locations for his upcoming film “The Mummy” which will be filmed in Malta next June and July. The actor was seen touring Fort St Elmo in Valletta, Malta. FameFlynet, Inc – Beverly Hills, CA, USA – +1 (310) 505-9876 RESTRICTIONS APPLY: USA/CHINA ONLY
FFN_IMAGE_51968668|FFN_SET_70003059

Ελένη Δ. Χιόνη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις