Καθαρισμός απο την Περιφέρεια του κεντρικού επαρχιακού οδικού δικτύου Κεφαλονιάς και Ιθάκης

452

Ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς , ο καθαρισμός της κεντρικής νησίδας της επαρχιακής οδού της Κρανιάς,  από τα χορτάρια που είχαν δημιουργήσει συνθήκες μη ασφαλούς χρήσης του δρόμου για όλα τα οχήματα και τα δίκυκλα καταλαμβάνοντας μέρος της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας .

Ο καθαρισμός της κεντρικής νησίδας θα ολοκληρωθεί σε τρεις ημέρες και περιλαμβάνει και την αποκομιδή των σκουπιδιών εντός της νησίδας που πραγματικά εντυπωσιάζει ο όγκος τους , δείχνοντας συνάμα και την συμπεριφορά και παιδεία των Ελλήνων οδηγών .

Στη συνέχεια θα ξεκινήσει σε προτεραιότητα ο καθαρισμός του βασικού οδικού άξονα του νησιου Αργοστόλι -Πόρος του δρόμου Αργοστόλι -Αεροδρόμιο . Ο καθαρισμός θα συνεχιστεί σε όλο το επαρχιακό δίκτυο της Κεφαλονιάς και της Ιθακης από άκρη σε άκρη και αναμένεται να ολοκληρωθεί στους επόμενους δυο μήνες .

Ένα σημείο που θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η κεντρική νησίδα της Κρανιάς χρειάζεται ένα γενικό λιφτπγκ και ανάπλαση όντας ο κεντρικός άξονας εισόδου στην πρωτεύουσα του νησιού  και είναι σημαντική και η εικόνα που δείχνει στον επισκέπτη.

Ρεπορτάζ
ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Από Διβαρατα μέχρι Αν μεριά τα βάτα έχουν μπει στον δρόμο εκτός του ότι περιορίζουν την ορατότητα αν κάποιος ξεχάσει το παράθυρο ανοικτό και συναντηθούν αυτοκίνητα στα σημεία των βαρών σίγουρα θα έχουμε εκδορές χέριων γη και προσωπυ

Comments are closed.